ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έλτον Τζον- Μάικλ Κέιν στην καμπάνια εμβολιασμών του NHS (video)

19:40 - 10 Φεβ 2021 | Ειδήσεις
Έλτον Τζον- Μάικλ Κέιν στην καμπάνια εμβολιασμών του NHS (video)
Ο Σερ Έλτον Τζόν και ο Σερ Μάικλ Κέιν παρουσίασαν μια χιουμοριστική νέα διαφήμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας (NHS) που ενθαρρύνει τους πολίτες να κάνουν εμβόλιο κατά της Covid-19.

Στην διαφήμιση, ο ποπ σταρ και ο ηθοποιός, που έχουν κάνει το εμβόλιο, φαίνεται να κάνουν οντισιόν για το ρόλο της διαβεβαίωσης του κοινού ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Περισσότερα από 12 εκατομμύρια άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται δύο διαφορετικά εμβόλια, και ένα τρίτο έχει εγκριθεί.

Ο Σερ Έλτον Τζον, 73 ετών, δήλωσε ότι ήθελε να συμμετάσχει στην διαφήμιση "για να δείξει στους ανθρώπους τα οφέλη του εμβολιασμού και πώς αυτό βοηθά στην προστασία των εαυτών μας και των ανθρώπων που αγαπάμε".

"Ελπίζω λοιπόν ότι μπορούμε όλοι να ενωθούμε και να κάνουμε τα πάντα για την καταπολέμηση αυτής της άθλιας ασθένειας", πρόσθεσε.

Η διαφήμιση αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την καταπολέμηση του κυνισμού ή της καχυποψίας σχετικά με τη διάθεση των εμβολίων.

Το κλιπάκι δείχνει τον διάσημο μουσικό, και τον πρωταγωνιστή της «Ληστείας Αλά Ιταλικά» να κάνουν υποτίθεται οντισιόν για μια διαφήμιση που προωθεί το εμβόλιο.

Ο πρώτος ζητείται από τον σκηνοθέτη να παραδώσει τις γραμμές του με λιγότερο (και μετά με περισσότερο) "showbiz" τρόπο, προτού του ζητηθεί να μιμηθεί τον Σερ Μάικλ - κάτι που κάνει εκπληκτικά καλά.

 Με πιο σοβαρό τόνο, ο Σερ Έλτον λέει: "Όσο περισσότεροι άνθρωποι στην κοινωνία εμβολιάζονται, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχει να εξαλειφθεί η εθνική πανδημία Covid."

Ενώ τονίζει ότι τα εμβόλια «έχουν περάσει και πληρούν όλα τα απαραίτητα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας».

Στη συνέχεια, ο προσποιείται ότι κάνει το εμβόλιο πριν ξεκινήσει να τραγουδά μια εσκεμμένα μη πειστική απόδοση της επιτυχίας του του 1983, I’m still standing.

Ο φαινομενικά απογοητευμένος σκηνοθέτης τον ευχαριστεί και λέει, "Θα σας ενημερώσουμε", στον οποίο ο Σερ Έλτον απαντά: "Με τόσο σύντομη προειδοποίηση δεν θα βρείτε κανέναν μεγαλύτερο".

Έπειτα δείχνει τον Σερ Μάικλ, 87 ετών, ο οποίος παραδίδει δύο εμβληματικές φράσεις του, αφού έλαβε το εμβόλιο.

"Γεια, το όνομά μου είναι ο Michael Caine", λέει. «Μόλις έκανα το εμβόλιο για τον Covid. Δεν πόνεσε - δεν το γνωρίζουν πολλοί αυτό».

Παρεμπιπτόντως, πριν από 10 χρόνια, ο νικητής του Όσκαρ είπε ότι είχε βαρεθεί να συσχετίζεται με αυτή τη φράση επειδή δεν την έβγαλε εκείνος. "Δεν έχω πει ποτέ,"Δεν το γνωρίζουν πολλοί αυτό", έγραψε στο ICorrect.com και αργότερα το ξαναδήλωσε στην εκπομπή Michael Parkinson.

Η φράση είχε συνδεθεί κατά λάθος μαζί του αφότου ο ηθοποιός Πήτερ Σέλερς την χρησιμοποίησε ως μέρος μιας απομίμησης του κάνοντας τον Σερ Μάικλ το 1972.

Το κλιπάκι του NHS τελειώνει με τον σκηνοθέτη να ευχαριστεί τον Σερ Μάικλ για την οντισιόν προτού πει, «Εντάξει, ενημερώστε τον μικρό τύπο [Σέρ Έλτον] ότι δεν πήρε τη δουλειά».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.