ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

4+1 συμβουλές ζωής από έναν 35άρη εκατομμυριούχο και…τη μαμά του

10:35 - 19 Φεβ 2021 | Ειδήσεις
4+1 συμβουλές ζωής από έναν 35άρη εκατομμυριούχο και…τη μαμά του
Η επίτευξη καθαρής αξίας εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι την ηλικία των 35 δεν είναι εύκολο επίτευγμα.

Για τον Drock, έναν εκπρόσωπο ομάδων συμφερόντων που ζει στην Ουάσιγκτον, συνέβη μετά από 12 χρόνια σκληρής και εστιασμένης εργασίας - και πολλή καθοδήγηση από τη μαμά του.

Σε μια δημοσίευση ιστολογίου που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο, ο Drock, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο στο διαδίκτυο, αλλά έχει επαληθευτεί το πρόσωπό του από το Insider, αποκάλυψε ότι ένα μήνα πριν γίνει εκατομμυριούχος, η μαμά του αποσύρθηκε στα 62 και έφτασε τον εαυτό της σε επταψήφια καθαρή αξία. Ο Ντροκ χαρακτήρισε τη μαμά του ως τον μοναδικό μεγαλύτερο οικονομικό παράγοντα στη ζωή του.

Επιπλέον είπε ότι υπάρχουν πέντε ξεχωριστά μαθήματα που έμαθε βλέποντας τη μαμά του να περιηγείται σε πολλές αποτυχίες και σταδιοδρομίες που βοήθησαν στη δική του οικονομική επιτυχία.

  1. Διαφοροποιήστε το εισόδημά σας

Η μαμά του Drock εναλλασσόταν μεταξύ μιας παραδοσιακής εργασίας 9-5 και επιχειρηματικότητας για το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής της ζωής. Έκανε ό, τι χρειαζόταν, συχνά δουλεύοντας νύχτες και σαββατοκύριακα.

"Όλη η προσπάθειά της μου έδειξε ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι πέρα ​​από την παραδοσιακή δουλειά 9-5", δήλωσε ο Drock, του οποίου η δική του δευτερεύουσα επιχείρηση εκτιμάται σήμερα περίπου 40.000 $.

  1. Αξιοποιήστε την ακίνητη περιουσία

Ο Drock και η σύζυγός του, διαχειριστής σχολείου, διαθέτουν δύο ενοικιαζόμενα ακίνητα, τα οποία χρησιμεύουν ως παθητικά εισοδήματα και δημιουργούν ιδία κεφάλαια.

Η μαμά του του έμαθε για τα οφέλη ταμειακών ροών και τα φορολογικά πλεονεκτήματα της επένδυσης σε ακίνητα και αγόρασε το πρώτο του ενοικιαζόμενο ακίνητο, ένα ακίνητο από κατάσχεση, το 2009, όταν δούλευε στην πρώτη μισθωτή του εργασία, κερδίζοντας μόλις 30.000 $ ετησίως.

"Μου έμαθε ότι ακόμη και οι μικροί επενδυτές θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν την ακίνητη περιουσία", είπε. Το 2014, ο Drock και η σύζυγός του αγόρασαν ένα δεύτερο ακίνητο ενοικίασης, ένα ακόμα κατασχεμένο, για 115.000 $. Έβαλαν 10.000 $ επιπλέον στην ιδιοκτησία για να το διορθώσουν και άρχισαν να το νοικιάζουν. Τώρα πια έχει αξία 170.000 $, είπε.

  1. Επενδύστε στο χρηματιστήριο

Η οικοδόμηση πλούτου ήταν ένα σταθερό θέμα καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του Drock, είπε.

"Οι γονείς μου έδωσαν [σε εμένα και τον αδερφό μου] μια μικρή ποσότητα αποθεμάτων blue-chip νωρίς στη ζωή και μας είχαν ζητήσει να παρακολουθήσουμε την αξία τους με την πάροδο του χρόνου", είπε.

Ως ενήλικας πια, ο Drock, συνεχίζει να επενδύει στο χρηματιστήριο με την γυναίκα του. Οι μετοχές που επενδύουν, είναι κατά κύριο λόγο σε χαμηλού κόστους δείκτες και συνολικά περίπου 700.000 $.

 

  1. Μάθετε νέες δεξιότητες

Η μαμά του Ντροκ έκανε αρκετές αλλαγές στον εργασιακό χώρο σε όλη της τη ζωή. Το να μην γνωρίζει πώς λειτουργεί κάτι δεν την απογοήτευσε - ήταν μια ευπρόσδεκτη πρόκληση, είπε ο Drock.

"Η μητέρα μου είναι καλή στους υπολογιστές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδιαμόρφωση και σχεδιασμό σπιτιού, κηπουρική, χρηματοδότηση και μάρκετινγκ, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Είναι συνεχώς σε θέση να μάθει τα πράγματα που δεν γνώριζε, το οποίο πάντα με εντυπωσίαζε».

Είτε επιδιορθώνει ένα ακίνητο ενοικίασης, μαθαίνει φορολογικό σχεδιασμό για την δευτερεύουσα επιχείρησή του, blogging ή ενισχύει τις επαγγελματικές του δεξιότητες, ο Drock στοχεύει να ακολουθήσει τη νοοτροπία της μαμάς του.

  1. Να είστε ανθεκτικοί

Η διαδρομή της μαμάς του Drock προς το κλαμπ των εκατομμυρίων δολαρίων δεν ήταν απλή. Πάνω από μία φορά, δημιούργησε μια επιτυχημένη επιχείρηση και έχασε τα πάντα.

"Προφανώς, ο καθένας έχει σκαμπανεβάσματα", είπε, "αλλά κάθε φορά που η μαμά μου είχε οπισθοδρόμηση, έβγαζε τον εαυτό της από αυτή τη θέση και συνέχισε να κινείται προς τα εμπρός. Αυτό το χαρακτηριστικό της είναι κάτι που προσπάθησα να μιμηθώ."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.