ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα πυροτεχνήματα θα ξαναλάμψουν στην Ουάσιγκτον την 4η Ιουλίου

17:06 - 18 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Τα πυροτεχνήματα θα ξαναλάμψουν στην Ουάσιγκτον την 4η Ιουλίου
Η ετήσια έκθεση πυροτεχνημάτων στο National Mall θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακάμπτουν από την πανδημία κορονοϊού που έχει διακόψει τις μεγάλες συγκεντρώσεις για περισσότερο από ένα χρόνο.

Η Εθνική Υπηρεσία Πάρκων δήλωσε την Τρίτη ότι η προβολή του event διάρκειας 17 λεπτών θα ξεκινήσει στις 9:09 μ.μ. EDT στην γιορτή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, και από τις δύο πλευρές της πισίνας μπροστά από το Μνημείο του Λίνκολν.

Είναι ένα ακόμη σημάδι πως η χώρα επιστρέφει σε πιο φυσιολογικούς καιρούς. Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έθεσε τις 4 Ιουλίου ως ημερομηνία-στόχο για τον εμβολιασμό του 70% των Αμερικανών ενηλίκων κατά του κορονοϊού, ο οποίος σκότωσε 600.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θα απαιτούνται μάσκες σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ανέφερε η υπηρεσία του πάρκου και τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να συνεχίσουν να φορούν μάσκες στους εξωτερικούς πολυσύχναστους χώρους.

«Η παρακολούθηση των πυροτεχνημάτων της 4ης Ιουλίου από το National Mall με φόντο τα μνημεία είναι μια από τις μεγαλυτέρες παραδόσεις της πρωτεύουσας του έθνους μας», δήλωσε ο Jeff Reinbold, επιθεωρητής του National Mall and Memorial Parks.

«Η φετινή έκθεση όχι μόνο γιορτάζει την 245η επέτειο της αμερικανικής ανεξαρτησίας, αλλά σηματοδοτεί επίσης  ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός καθώς η πόλη αναδύεται από την πανδημία».

Η υπηρεσία πάρκων είπε ότι θα δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση στον ιστότοπό της αργότερα αυτό το μήνα.

Η Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα δήλωσε ότι η ετήσια έκθεση πυροτεχνημάτων των πολυκαταστημάτων Macy’s στις 4 Ιουλίου θα επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι, αφού η πανδημία οδήγησε τους υπεύθυνους να επιλέξουν μια σειρά από μικρότερες παραστάσεις το 2020 για να αποθαρρύνουν τα πλήθη από το να συγκεντρωθούν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.