ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΛεΜπρόν δηλώνει αγχωμένος ως (και) κινηματογραφικός διάδοχος του Τζόρνταν

14:14 - 17 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Ο ΛεΜπρόν δηλώνει αγχωμένος ως (και) κινηματογραφικός διάδοχος του Τζόρνταν
Έχουν περάσει 25 χρόνια από όταν κυκλοφόρησε η ταινία του μπασκετμπολίστα Μάικλ Τζόρνταν, Space Jam. Τώρα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα συμμετάσχει στον κόσμο των Looney Tunes μαζί με τις γνωστές φιγούρες των Bugs Bunny και Daffy Duck.

To ‘Space Jam: A New Legacy’ έκανε την πρεμιέρα του την Δευτέρα στο Λος Άντζελες όπου και μίλησε ο Τζέιμς.

“Είμαι πάρα πολύ αγχωμένος που συμμετέχω στο sequel αυτής της ταινίας” δήλωσε ο Τζέιμς που διαδέχθηκε τον Τζόρνταν ως αθλητής και τώρα ακολουθεί τα χνάρια του και στον κινηματογράφο. Πρόσθεσε, επίσης, ότι είναι πολύ αφοσιωμένος στους στόχους της και είναι ενθουσιασμένος για αυτό που θα δουν οι θεατές.

Το κόκκινο χαλί ήταν γεμάτο με διάσημους, όπως η Zendaya που κάνει την φωνή της Lola Bunny, ο Don Cheadle που κάνει τον κακό Al G. Rhythm και ο John Legend και G-Eazy που έχουν τραγούδια στην ταινία. Οι μπασκετμπολίστες Klay Thompson και Anthony Davis παραβρέθηκαν επίσης στην πρεμιέρα.

Το “Space Jam: A New Legacy” είναι πιο οικογενειακό από την αρχική ταινία “Space Jam”. Το sequel δείχνει τον Τζέιμς να προσπαθεί να σώσει τον γιό του, Dom, κερδίζοντας έναν αγώνα μπάσκετ με τον Bugs Bunny.

Όταν ρωτήθηκε πως διαφέρει η νέα ταινία από την προηγούμενη, η Sonequa Martin-Green που υποδύεται την γυναίκα του Τζέιμς, είπε ότι έχει μεγαλώσει με την προηγούμενη ταινία.

“Πιστεύω ότι αυτή η ταινία ήταν πολύ σημαντική και αναγκαία για αυτή την περίοδο και γι’ αυτό ελπίζω η νέα ταινία να κάνει το ίδιο πράγμα. Ελπίζω να φέρει τον κόσμο κοντά γιατί πιστεύω ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει μία νέα κλασσική ταινία” πρόσθεσε.

“Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω τον Μάικλ περήφανο. Είναι κάποιος που θαύμαζα όταν ήμουν παιδί και ελπίζω αυτή η ταινία να είναι ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση” είπε ο Τζέιμς.

Το “Space Jam: A New Legacy” θα κυκλοφορήσει στα σινεμά και στο HBO Max την Παρασκευή.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:21 - 17 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.