ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κίνα: Αναφέρει τις περισσότερες περιπτώσεις COVID-19 από τα τέλη Ιανουαρίου

08:12 - 27 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Κίνα: Αναφέρει τις περισσότερες περιπτώσεις COVID-19 από τα τέλη Ιανουαρίου
Η Κίνα ανέφερε 76 νέες περιπτώσεις COVID-19 στις 25 Ιουλίου, το υψηλότερο ημερήσιο σύνολο από τον Ιανουάριο εν μέσω αύξησης τοπικών λοιμώξεων στην ανατολική πόλη του Ναντζίνγκ, η οποία ξεκίνησε έναν δεύτερο γύρο μαζικών τεστ.

Οι τοπικές λοιμώξεις αντιπροσώπευαν 40 από τα νέα κρούσματα, σε σύγκριση με μόλις πέντε μία ημέρα νωρίτερα, ανέφερε η Εθνική Επιτροπή Υγείας σε δήλωσή της τη Δευτέρα.

Τριάντα εννέα από τα τοπικά κρούσματα αναφέρθηκαν στην ανατολική επαρχία Τζιανγκσού, όπου πρωτεύουσα είναι η Ναντζίνγκ, και ένα στη βορειοανατολική επαρχία Λιαονίνγκ, ανέφερε.

Από τα 39 κρούσματα, τα 38 εντοπίστηκαν στη Ναντζίνγκ και ένα στην πόλη Σουκιάν, ανέφερε η επαρχιακή κυβέρνηση στον ιστότοπό της.

Από τα τέλη Ιουλίου, η Ναντζίνγκ είχε αναφέρει συνολικά 75 τοπικά κρούσματα από την τελευταία έξαρση της επιδημίας την προηγούμενη εβδομάδα, ανέφερε αξιωματούχος υγείας σε ενημέρωση ειδήσεων τη Δευτέρα.

Η κυβέρνηση της πόλης Ναντζίνγκ δήλωσε την Κυριακή ότι ξεκίνησε δεύτερο γύρο δοκιμών στους 9,3 εκατομμύρια κατοίκους της.

Τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στην ηπειρωτική Κίνα ανέρχονται σε 92.605 και ο αριθμός των νεκρών παραμένει στους 4.636.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.