ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μασκ ξεπέρασε τον Μπέζος σε πλούτο-Το προκλητικό σχόλιο

20:20 - 29 Σεπ 2021 | Ειδήσεις
Ο Μασκ ξεπέρασε τον Μπέζος σε πλούτο-Το προκλητικό σχόλιο
Το αφεντικό της Tesla Έλον Μασκ είναι από την περασμένη Δευτέρα (27/9) ο τρίτος άνθρωπος στον κόσμο που η περιουσία του ξεπέρασε το ορόσημο των 200 δισ. δολαρίων.

Σε επικοινωνία με το Forbes, ο Έλον Μασκ δεν δίστασε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον Μπέζος, γράφοντας σε email, «Στέλνω ένα τεράστιο άγαλμα με το νούμερο 2 στον 'Jeffrey B.', μαζί με ένα ασημένιο μετάλλιο».

Το σχόλιο του Μασκ δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς στο παρελθόν έχει στείλει αντίστοιχα χιουμοριστικά μηνύματα προς τον Τζεφ Μπέζος μέσω Twitter.

Μάλιστα, τον έχει «κατηγορήσει» πως τον αντιγράφει, χαρακτηρίζοντας τον «copycat», αναφορικά με τα σχέδια του στους τομείς της διαστημικής παρουσίας και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το δίδυμο έκτοτε έχει κονταροχτυπηθεί αρκετές φορές για τον «τίτλο» του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, όπως και με τον Μπερνάρ Αρνό, επικεφαλής του γαλλικού ομίλου πολυτελών ειδών LVMH, σε μια άνευ προηγουμένη «κούρσα» εναλλαγών στην κορυφή της κατάταξης των δισεκατομμυριούχων του πλανήτη.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης (28/9), ο Μασκ συνέχισε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας, με περιουσία περίπου 200,3 δισ. δολαρίων. Στην δεύτερη θέση ήταν ο Μπέζος, με περίπου 193,1 δισ. δολάρια, ενώ ακολουθούσε τρίτος ο Αρνό, με περιουσία 174 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Forbes.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.