• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Επιχειρήσεις

Η δύναμη της Ευρώπης βρίσκεται στα πρόθυρα σημαντικής πολιτικής αναταραχής. Μετά από περισσότερα από 15 χρόνια στο τιμόνι της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης, η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αποχωρεί.

Η κινεζική Evergrande δεν κατάφερε να αποπληρώσει τους τόκους δανείων σε τουλάχιστον δύο τράπεζες τη Δευτέρα (20/9), σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια από επτά μεγάλες αμερικανικές εταιρείες για την ανάπτυξη καθαρών τεχνολογιών που θα μπορούσαν να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Η J.P. Morgan ξεκινά την μεγάλη της «επίθεση» στις Αγγλικές τράπεζες και στους διαδικτυακούς δανειστές αυτή την εβδομάδα με την παρουσίαση της ψηφιακής της τράπεζας λιανικού εμπορίου, Chase, η οποία είναι προγραμματισμένη εδώ και καιρό.

Το ποσό των 2,14 δισ. ευρώ σχεδιάζει να αντλήσει από την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) στην οποία προχωρά η γερμανική αεροπορική εταιρεία, Lufthansa.

Μία Ινδική startup ηλεκτρικών σκούτερ ανακοίνωσε ότι στο νέο εργοστάσιό της θα εργάζονται μόνο γυναίκες.

Η Renault σχεδιάζει να περικόψει 2.000 περισσότερες θέσεις εργασίας ενώ κατασκευάζει εννέα νέα μοντέλα στη Γαλλία, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία αναδιαμορφώνει τις δραστηριότητες στην τοπική αγορά της και στρέφεται στα ηλεκτρικά οχήματα.

Ένα μεγαλοπρεπέστατο deal για την εξαγορά της GreenSky εξασφάλισε έναντι περίπου 2,24 δισ. δολαρίων η Goldman Sachs.

H Еurohold Bulgaria AD ανακοίνωσε πως συμμετέχει σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για την απόκτηση μειοψηφικού μεριδίου στον όμιλο Euroins Insurance AD (EIG), την εταιρεία συμμετοχών που ενοποιεί τις ασφαλιστικές δραστηριότητες της Еurohold.

Η CVC Capital Partners, γνωστή από τις εξαγορές της στην ελληνική αγορά, εξαγόρασε τη βρετανική εταιρία asset management Glendower Capital, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης. 

Η Ολλανδική εταιρεία ηλεκτρικών ποδηλάτων, Van Moof, δήλωσε ότι έχει συγκεντρώσει $128 εκατομμύρια για να επεκτείνει την παραγωγή της και να επιταχύνει την ανάπτυξή της, σε έναν επενδυτικό κύκλο που οδηγήθηκε από την εταιρεία Hillhouse Capital.

Η Amazon.com Inc θα χρηματοδοτήσει πλήρως τα δίδακτρα του πανεπιστημίου για πάνω από 750,000 υπαλλήλους της πρώτης γραμμής σε μία προσπάθεια να προσελκύσει νέους υπαλλήλους και να διατηρήσει τους ήδη υπάρχοντες, τώρα που η εργατική αγορά στις ΗΠΑ είναι πιεσμένη.

Η Αμερικάνικη τράπεζα J.P. Morgan έχει συμφωνήσει να πάρει περίπου το 75% της Volkswagen Payments S.A. για ένα ποσό που δεν έχει αποκαλυφθεί, το οποίο εξαρτάται από ρυθμιστικές εγκρίσεις.

σελίδα 1 από 220
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman