ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Macy’s: Κατώτατος μισθός και δωρεάν εκπαίδευση στους εργαζομένους

15:12 - 09 Νοε 2021 | Ειδήσεις
Macy’s: Κατώτατος μισθός και δωρεάν εκπαίδευση στους εργαζομένους
Στο ανθρώπινο δυναμικό της επενδύει η Macy’s Inc, η οποία αποφάσισε, ξεκινώντας τον Φεβρουάριο του 2022, να δώσει 35 εκατ. δολάρια σε βάθος τεσσάρων χρόνων, για ενισχυμένα οφέλη.

Αναλυτικότερα, ανακοίνωσε σειρά νέων παροχών για τους υπαλλήλους της, συμπεριλαμβανομένου ενός υψηλότερου κατώτατου μισθού στα 15 δολάρια την ώρα, ενός προγράμματος εκπαίδευσης και μεγαλύτερης ευελιξίας στη λήψη αδειών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους Αμερικανούς συναδέλφους, ωρομίσθιους και με μηνιαίο μισθό, και θα καλύπτει το 100% των διδάκτρων, των βιβλίων και των τελών για μαθήματα στο λύκειο, προετοιμασίας για το κολέγιο, εκμάθησης αγγλικής γλώσσας, bachelor και επαγγελματικών πιστοποιητικών εντός του δικτύου της Macy’s.

Να σημειωθεί πως οι ελλείψεις προσωπικού οδηγούν πολλές επιχειρήσεις να συναγωνίζονται επιθετικά για να διατηρήσουν τους υπαλλήλους τους.

Η αλυσίδα πολυκαταστημάτων έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την εκπαιδευτική πλατφόρμα Guild Education για να δημιουργήσει το πρόγραμμα.

Όλοι οι εργαζόμενοι, θα δικαιούνται κατώτατο μισθό στα 15 δολάρια ανά ώρα, κάτι που θα εφαρμοστεί πλήρως από τον Μάιο του 2022.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.