• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Μεταφορές

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΟΑΣΑ: Aλλαγές στις λεωφορειακές γραμμές στην βορειοανατολική Αττική

Με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ προχωρά στον επανασχεδιασμό λεωφορειακών γραμμών στη Βορειοανατολική Αττική.

Ολυμπία Οδός: Τα σχέδια για το Πάτρα-Πύργος και το Πύργος-Τσακώνα

Η Βελτίωση της συνδεσιμότητας για κοινή ευημερία και η συμβολή των υποδομών στην περιφερειακή ανάπτυξη ήταν το θέμα που αναπτύχθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού Παναγιώτη Παπανικόλα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ΣΤΑΣΥ Αθανάσιο Κοτταρά κατά την διάρκεια των εργασιών της πρώτης ημέρας του Olympia Forum IV το οποίο διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ».

Hellenic Train: Ποια δρομολόγια επανέρχονται από την Παρασκευή

Η Hellenic Train ενημερώνει ότι, από την Παρασκευή 22/09/2023 επανέρχονται σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα-Λειανοκλάδι-Αθήνα και λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λειανοκλάδι-Λάρισα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Τρίωρη στάση εργασίας το βράδυ 21:00-00:00 στον Προαστιακό

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου σε δρομολόγια του Προαστιακού Αθηνών και Πάτρας λόγω της απεργίας και τη συμμετοχή των σωματείων εργαζομένων, με 3ωρη στάση εργασίας (από ώρα 21:00 έως 00:00),

 

ΆΒΑΞ: «Έργο της χρονιάς 2022» η επέκταση της Γραμμής 3

Η επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό Αθήνας προς Πειραιά βραβεύθηκε ως ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022 στο 6ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών ITC 2023 που πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ωδείο Αθηνών.

Ανοιχτή και για τα βαρέα οχήματα η Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Αποδόθηκε από τις 06:00 το πρωί σήμερα Πέμπτη (21/9) στην κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα έως 44 τόνους, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, έχοντας ολοκληρώσει τους ελέγχους αρτιότητας και δομικής επάρκειας και με σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΣΤΑΣΥ: Έως τις 13:30 θα λειτουργήσουν μετρό-τραμ την Πέμπτη (21/9)

Νέα ανακοίνωση αναφορικά με την κυκλοφορία των Γραμμών 2 και 3 για την του μετρό, για την Πέμπτη (21/9), εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ.

 

Απεργία 21 Σεπτεμβρίου: Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στο Μετρό

Χωρίς Μετρό θα μείνει η Αθήνα την Πέμπτη 21/9, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

 

Συγκροτείται η Διοίκηση του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών&Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων&Ασφάλειας Μεταφορών

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, συγκροτείται, για πρώτη φορά, η Διοίκηση του Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ.), στο πλαίσιο εφαρμογής της εθνικής νομοθεσίας, αλλά και του σχετικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού. 

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Προς αξιολόγηση 2.629 φάκελοι αιτήσεων

Προς αξιολόγηση δόθηκαν 2.629 φάκελοι αιτήσεων για υπαγωγή στο Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο έχει πλέον την ευθύνη προώθησης της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.

Χριστίνα Αλεξοπούλου, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Την έναρξη των σημερινών εργασιών του 6ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2023, που πραγματοποιείται στην Αθήνα, κήρυξε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, παρουσιάζοντας τις στρατηγικές κατευθύνσεις της Κυβέρνησης.

Διόδια: Σε ποιους σταθμούς παρατείνεται η δωρεάν διέλευση οχημάτων

Την παράταση έως το πρωί της Πέμπτης στη δωρεάν διέλευση οχημάτων στον Ε65 και στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου «Αιγαίου» από Νίκαια μέχρι τον Μαλιακό Κόλπο, ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Μετρό: Κλείνουν από το μεσημέρι οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα»

Mε εντολή της ΕΛ.ΑΣ, οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» στη Γραμμή 3 του Μετρό θα κλείσουν σήμερα Δευτέρα 18/09 στις 15:30.  

σελίδα 1 από 264
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman