ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Staples Center: Deal $700εκατ. για αλλαγή ονόματος σε Crypto.com Arena

19:17 - 17 Νοε 2021 | Ειδήσεις
Staples Center: Deal $700εκατ. για αλλαγή ονόματος σε Crypto.com Arena
Ο εμβληματικός αθλητικός χώρος Staples Center του Λος Άντζελες, ο οποίος έχει γράψει ιστορία αποκτά νέο όνομα, το Crypto.com Arena.

Η πλατφόρμα κρυπτογράφησης με έδρα τη Σιγκαπούρη υπέγραψε συμφωνία με την ιδιοκτήτρια του χώρου AEG για 20ετή δικαιώματα ονομασίας, ανακοίνωσαν οι εταιρείες.

Στις 25 Δεκεμβρίου, η επίσημη έδρα των Lakers θα αλλάξει το λογότυπο και την σήμανση εντός της αρένας για την αναμέτρησή της με τους Brooklyn Nets.

Τρεις άλλες επαγγελματικές αθλητικές ομάδες - οι LA Clippers του NBA, οι LA Kings του NHL και οι Los Angeles Sparks του WNBA - φιλοξενούν επίσης τους αγώνες τους στο στάδιο, το οποίο ονομάζεται "Staples Center" από τότε που άνοιξε το 1999.

Η Crypto.com πλήρωσε περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα, ανέφεραν οι Los Angeles Times, επικαλούμενοι πηγές που γνωρίζουν τους όρους. Αυτή η τιμή καθιστά τη συμφωνία μετονομασίας ως μία από τις πιο ακριβές στην ιστορία του αθλητισμού, είπε.

«Τα επόμενα χρόνια, οι άνθρωποι θα κοιτάξουν πίσω αυτή τη στιγμή ως τη στιγμή που η κρυπτογράφηση έγινε mainstream», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Crypto.com, Kris Marszalek, σύμφωνα με την έκθεση.

Ως μέρος της συμφωνίας, το Crypto.com υπέγραψε τους Lakers και τους Kings ως επίσημους συνεργάτες. Το χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων και η αγορά NFT βρίσκεται σε μια ραγδαία εξέλιξη μάρκετινγκ και πρόσφατα στρατολόγησε τον ηθοποιό του Χόλιγουντ Ματ Ντέιμον σε μια καμπάνια για να προωθήσει την ανάπτυξη στους 10 εκατομμύρια χρήστες του.

Άλλες εταιρείες κρυπτογράφησης αξιοποιούν τον κόσμο του αθλητισμού για να βελτιώσουν το προφίλ τους. Το FTX του Sam Bankman-Fried απέκτησε δικαιώματα ονομασίας για το στάδιο των Miami Heat σε μια συμφωνία 135 εκατομμυρίων δολαρίων και αγόρασε μια διαφήμιση για το Super Bowl του 2022, σε μια επιθετική καμπάνια μάρκετινγκ.

«Οι λάτρεις των σπορ έχουν 2 φορές περισσότερες πιθανότητες να γνωρίζουν για την κρυπτογράφηση από τους λάτρεις των μη σπορ», δήλωσε ο CEO της FTX, Bankman-Fried.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.