ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπό απέλαση από την Αυστραλία ο Τζόκοβιτς

10:35 - 06 Ιαν 2022 | Ειδήσεις
Υπό απέλαση από την Αυστραλία ο Τζόκοβιτς
Η... περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία συνεχίζεται μετά την έφεση που κατέθεσε ο Σέρβος τενίστας στην απόφαση απέλασής του από τη χώρα.

Η Αυστραλιανή Συνοριακή Δύναμη δήλωσε ότι ο Σέρβος τενίστας δεν είχε παράσχει τα κατάλληλα στοιχεία που προσκομίζουν μη εμβολιασμένοι στα σύνορα για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις εισόδου στην Αυστραλία.

Μετά την απαγόρευση εισόδου του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς στη χώρα ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«H Visa του κ. Τζόκοβιτς απορρίφθηκε. Οι κανόνες είναι κανόνες, ειδικά όταν αφορούν τα σύνορά μας. Κανείς δεν είναι πάνω από τους κανόνες. Η ισχυρή πολιτική μας όσον αφορά την είσοδο στη χώρα ήταν καθοριστική, ώστε η Αυστραλία να έχει από τους χαμηλότερους μέσους όρους θανάτων από COVID στον κόσμο. Συνεχίζουμε να είμαστε προσεκτικοί», έγραψε στο Twitter.

Ο Σέρβος τενίστας και νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης προσέφυγε νομικά κατά της απόφασης της αυστραλιανής κυβέρνησης να ακυρώσει τη βίζα του και αναμένει την εκδίκαση εντός της ημέρας.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:36 - 06 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.