ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράταση στο... διπλωματικό θρίλερ με Τζόκοβιτς-Οι τελευταίες εξελίξεις

09:32 - 07 Ιαν 2022 | Ειδήσεις
Παράταση στο... διπλωματικό θρίλερ με Τζόκοβιτς-Οι τελευταίες εξελίξεις
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει σε ξενοδοχείο μεταναστών στη Μελβούρνη και περιμένει να μάθει αν θα παραμείνει στη χώρα και θα συμμετάσχει στο Austrialian Open ή θα απελαθεί έπειτα από την ακύρωση της βίζας του.

Το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, είναι αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο απέλασης μετά την ακύρωση της βίζας του, καθώς προσπάθησε να εισέλθει στην Αυστραλία με ειδική άδεια επειδή είναι ανεμβολίαστος.

Ωστόσο, οι αρχές της χώρας εκτίμησαν πως δεν έχει τις προϋποθέσεις για να εξαιρεθεί. Του απαγορεύθηκε η είσοδος στη χώρα και βρίσκεται υπό απέλαση. Έχει ασκήσει έφεση και περιμένει τη δικαιοσύνη να αποφασίσει. Αυτό αναμένεται να συμβεί στις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Μέχρι τότε ο Νόλε θα μένει στο "Park Hotel", μια κατοικία στη Μελβούρνη που χρησιμοποιούν ως κέντρο για μετανάστες που ζητούν άσυλο από την κυβέρνηση και πρέπει να συμμορφωθούν με την καραντίνα.

Ενώ ο τενίστας περιμένει την επίλυση της σύγκρουσης, χιλιάδες θαυμαστές κινητοποιήθηκαν στο Βελιγράδι για να υπερασπιστούν το είδωλό τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:45 - 07 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.