ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραιτήθηκε λόγω… ερωτικής σχέσης με συνάδελφο ο πρόεδρος του CNN

20:21 - 02 Φεβ 2022 | Ειδήσεις
Παραιτήθηκε λόγω… ερωτικής σχέσης με συνάδελφο ο πρόεδρος του CNN
Ο πρόεδρος του αμερικανικού δικτύου CNN Worldwide, Jeff Zucker, ανακοίνωσε ξαφνικά την Τετάρτη (2/2) το πρωί ότι παραιτήθηκε από τη θέση του.

«Στο πλαίσιο της έρευνας για τη θητεία του Chris Cuomo στο CNN, ρωτήθηκα για μια συναινετική ερωτική σχέση με συνάδελφό μου, με την οποία συνεργάζομαι για περισσότερα από 20 χρόνια», είπε ο Zucker στο σημείωμα της παραίτησής του.

«Η σχέση αυτή εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια. Μου ζητήθηκε να το αποκαλύψω όταν ξεκίνησε, αλλά δεν το έκανα. Έκανα λάθος. Ως αποτέλεσμα, παραιτούμαι σήμερα».

Ο Zucker δεν κατονόμασε τη συνάδελφό του στο σημείωμα, ωστόσο δημοσίευμα του ίδιου του CNN κάνει λόγο για την Allison Gollust, την επικεφαλής μάρκετινγκ του CNN Worldwide. Διευκρινίζεται πως η Gollust παραμένει στο CNN.

Σε δικό της σημείωμα, η Gollust είπε: «Ο Jeff και εγώ είμαστε στενοί φίλοι και συνεργάτες εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Πρόσφατα, η σχέση μας άλλαξε κατά τη διάρκεια της Covid-19. Λυπάμαι που δεν το αποκαλύψαμε την κατάλληλη στιγμή. Είμαι περήφανη για τον χρόνο μου στο CNN και ανυπομονώ να συνεχίσω τη σπουδαία δουλειά που κάνουμε καθημερινά».

Τελευταία τροποποίηση στις 20:23 - 02 Φεβ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.