ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διέρρευσε φωτογραφία με τον Τζόνσον σε πάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ

20:45 - 09 Φεβ 2022 | Ειδήσεις
Διέρρευσε φωτογραφία με τον Τζόνσον σε πάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ
Η Μητροπολιτική Αστυνομία θα επανεξετάσει την απόφασή της να μην ερευνήσει ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ 10, μετά τη διαρροή μιας φωτογραφίας του Μπόρις Τζόνσον στον Τύπο.

Η νέα φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την Daily Mirror είναι από Πρωτοχρονιάτικο πάρτι τον Δεκέμβριο του 2020 και προσθέτει νέο «πονοκέφαλο» στον Βρετανό πρωθυπουργό.

Τον δείχνει να στέκεται δίπλα σε ένα μπουκάλι σαμπάνια μαζί με το προσωπικό της Ντάουνινγκ Στριτ, που είναι σε ξεκάθαρα γιορτινή διάθεση.

Η φωτογραφία φαίνεται να είναι από μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου, την οποία το γραφείο του Τζόνσον περιέγραψε ως «viral κουίζ» στο οποίο ο Βρετανός πρωθυπουργός «συμμετείχε για λίγο».

Εκείνη την εποχή, οι κανόνες που ίσχυαν στο Λονδίνο απαγόρευαν την κοινωνική ανάμειξη μεταξύ των νοικοκυριών. Οι κανονισμοί έλεγαν επίσης: «Αν και υπάρχουν εξαιρέσεις για λόγους εργασίας, δεν πρέπει να οργανώσετε ένα γεύμα ή πάρτι Χριστουγέννων εργασίας, όπου αυτό είναι μια πρωτίστως κοινωνική δραστηριότητα».

Για το λόγο αυτό, η Μητροπολιτική Αστυνομία ξεκινά νέα έρευνα και οι μπελάδες για τον Τζόνσον δεν έχουν τελειωμό.

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός αποφάσισε, πάντως, να χαλαρώσει κι άλλο τα μέτρα για την πανδημία στη Βρετανία. Ίσως για να χαλαρώσει και την οργή του κόσμου, που ενώ του είχε επιβληθεί lockdown το πρωθυπουργικό σπίτι είχε γίνει... κλαμπ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.