ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νότια Καρολίνα: 12 τραυματίες από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο-Τρεις συλλήψεις

13:44 - 17 Απρ 2022 | Ειδήσεις
Νότια Καρολίνα: 12 τραυματίες από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο-Τρεις συλλήψεις
Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και τρία άτομα συνελήφθησαν έπειτα από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο της Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας το απόγευμα του Σαββάτου, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου Columbiana Center. Τρεις ένοπλοι συνελήφθησαν από την αστυνομία, αν και δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι πραγματικά πυροβόλησαν με όπλο. Η αστυνομία πιστεύει ότι η επίθεση δεν ήταν τυχαία.

«Πιστεύουμε ότι τα άτομα που ήταν οπλισμένα γνωρίζονταν μεταξύ τους και υπήρξε κάποιο είδος καυγά που οδήγησε σε πυροβολισμούς», είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Γουίλιαμ Χόλμπρουκ σε συνέντευξη Τύπου. «Δεν ήταν μια κατάσταση όπου είχαμε κάποιο τυχαίο άτομο να εμφανιστεί σε ένα εμπορικό κέντρο για να βάλει με πυροβόλο όπλο και να τραυματίσει ανθρώπους».

Από τους τραυματίες, 10 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς, ενώ δύο υπέστησαν τραύματα που δεν σχετίζονται με τους πυροβολισμούς και πιθανότατα τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν στον πανικό που ακολούθησε.

Εννέα από τους δώδεκα τραυματίες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το γηραιότερο θύμα πυροβολισμών είναι 73 ετών και το νεότερο 15.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.