ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζελένσκι: Οι κυρώσεις είναι το μόνο που καταλαβαίνει ο Πούτιν

20:52 - 30 Μαϊ 2022 | Ειδήσεις
Ζελένσκι: Οι κυρώσεις είναι το μόνο που καταλαβαίνει ο Πούτιν
Περίπου δέκα λεπτά διήρκεσε η τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο.

Ο κ. Ζελένσκι κάλεσε τους Ευρωπαίους να παραμείνουν ενωμένοι καθώς και να προχωρήσουν σε συμφωνία για το έκτο πακέτο κυρώσεων το συντομότερο δυνατόν.

Όπως σημείωσε η ίδια πηγή, μεταξύ του πέμπτου και του έκτου πακέτου κυρώσεων έχουν χάσει τη ζωή τους πολλά παιδιά, ενώ υπογράμμισε ότι ο δρόμος των κυρώσεων είναι ο μόνος που καταλαβαίνει ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Βέβαια, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εξέφρασε χαμηλές προσδοκίες ως προς την επίτευξη συμφωνίας για το έκτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας. «Eργαστήκαμε πολύ σκληρά και με επιτυχία για τα πέντε πακέτα κυρώσεων ήδη. Ποτέ δεν ήταν εύκολο. Είναι το ίδιο τώρα με το έκτο πακέτο. Η Επιτροπή και η γαλλική προεδρία εργάζονται εντατικά τις τελευταίες ημέρες για να προχωρήσουμε με αυτό το πακέτο. Δεν είμαστε ακόμη εκεί. Έχει ωριμάσει σίγουρα», ανέφερε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.