ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπιλ Κόσμπι: Νέα καταγγελία για βιασμό ανήλικης στο Playboy Mansion

11:48 - 02 Ιουν 2022 | Ειδήσεις
Μπιλ Κόσμπι: Νέα καταγγελία για βιασμό ανήλικης στο Playboy Mansion
Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την απόρριψη της καταδίκης του για σεξουαλική επίθεση και την απελευθέρωση από τη φυλακή, ο κωμικός Bill Cosby αντιμετωπίζει άλλη μια κατηγορία.

Ο 85χρονος Κόσμπι κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στην Τζούντι Χουτ, 64 ετών τώρα, στο Playboy Mansion στο Λος Άντζελες το 1975.

Η υπόθεση προστιθεται στις προηγούμενες νομικές ενέργειες κατά του κ. Κόσμπι.

Ο ίδιος αρνείται ότι έκανε τη συγκεκριμένη επίθεση και δεν αναμένεται να καταθέσει.

Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε η κυρία Χουτ το 2014, το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ήταν 16 ετών, μέρες αφότου συνάντησε τον κ. Κόσμπι σε ένα πάρκο κοντά στο Λος Άντζελες, όπου γύριζε μια ταινία.

Αφού της έδωσε αλκοόλ «ως μέρος ενός παιχνιδιού», ο κ. Κόσμπι την πήγε στο Playboy Mansion, λέει.

Εκεί, η κυρία Χουτ ισχυρίζεται ότι ο Κόσμπι την πήγε σε ένα υπνοδωμάτιο και την ανάγκασε να κάνει σεξουαλική πράξη.

Ο δικηγόρος της καταγγέλουσας είπε στο δικαστήριο ότι ο Κόσμπι είχε «χτυπήσει» την πελάτισσά του και ότι υπέφερε από σοβαρό άγχος μετά το περιστατικό.

Όταν άλλες γυναίκες εμφανίστηκαν με ιστορίες για την κακοποίησή τους στα χέρια του κ. Κόσμπι, «ήταν σαν ένας φελλός να βγήκε από το μπουκάλι και όλα τα θαμμένα συναισθήματά της βγήκαν στην επιφάνεια», πρόσθεσε.

Ενώ οι δικηγόροι του κ. Κόσμπι έχουν αναγνωρίσει ότι συνάντησε την κυρία Huth και πήγε στο Playboy Mansion μαζί της, αρνούνται ότι έλαβε χώρα οποιαδήποτε επίθεση. Ισχυρίζονται επίσης ότι η κυρία Huth ήταν 18, όχι 16.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.