ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόμπι Μπράιαντ: Αποζημίωση $16 εκατ. στη χήρα για το δυστύχημα

08:17 - 25 Αυγ 2022 | Ειδήσεις
Κόμπι Μπράιαντ: Αποζημίωση $16 εκατ. στη χήρα για το δυστύχημα
Σχεδόν δυόμιση χρόνια από τη σοκαριστική είδηση του θανάτου του θρύλου του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, η γυναίκα του, Βανέσα κέρδισε τη δικαστική διαμάχη για τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από το ελικόπτερο.

Οι ένορκοι αποφάσισαν την καταβολή αποζημίωσης 16 εκατ. δολαρίων. Ανάλογο ποσό, 15 εκατ. δολάρια, θα καταβληθεί στον Κρίστοφερ Τσέστερ που έχασε σύζυγο και κόρη στο δυστύχημα.

Η Βανέσα Μπράιαντ είχε καταθέσει μήνυση κατά της κομητείας του Λος Άντζελες, για τις μακάβριες φωτογραφίες των θυμάτων από τον τόπο του δυστυχήματος.

Τον περασμένο Νοέμβριο η κομητεία είχε δεχτεί να καταβάλει 2,5 εκατ. δολάρια για ψυχική οδύνη στις δύο οικογένειες, αλλά η Βανέσα Μπράιαντ αρνήθηκε τον συμβιβασμό.


Όπως υποστήριζε, πυροσβέστες και αστυνομικοί της κομητείας πήραν «αχρείαστες κοντινές φωτογραφίες» των θυμάτων, μεταξύ των οποίων ο Κόμπι και η κόρη του Τζιάνα. Στη συνέχεια τις μοιράστηκαν μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια της δίκης η Βανέσα Μπράιαντ είχε εξομολογηθεί τον φόβο της για το ενδεχόμενο δημοσίευσης των φωτογραφιών: «Κάθε μέρα ζω με τον φόβο να δω στα social media αυτές τις φωτογραφίες. Το ίδιο φοβάμαι και για την κόρη μου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.