ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά η Σάνα Μάριν

18:20 - 04 Νοε 2022 | Ειδήσεις
Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά η Σάνα Μάριν
Απέφυγε εν τέλει τις νομικές διώξεις η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μάριν, μετά τα βίντεο που κυκλοφορούσαν με την ίδια από ιδιωτικό πάρτι, στο οποία είχε κατηγορηθεί ότι είχε ανάρμοστη συμπεριφορά βάση και της θέσης της.

Τον Αύγουστο, η νεαρότερη ηλικιακά πρωθυπουργός(36), είχε βρεθεί σε πάρτι φίλων από το οποίο κυκλοφόρησαν βίντεο στο διαδίκτυο, όπου χόρευε και διασκέδαζε. Μάλιστα μετά τη δημοσιοποίησή τους είχε υποβληθεί και σε έλεγχο για χρήση ναρκωτικών ουσιών, όμως είχε βρεθεί αρνητική.

Δεκάδες καταγγελίες υποβλήθηκαν στη δικαιοσύνη της Φινλανδίας, αφότου η πρωθυπουργός εθεάθη να διασκεδάζει με φίλους και διασημότητες, με τα σκανδαλοθηρικά μέσα ενημέρωσης να της εξαπολύουν πόλεμο και να γράφουν ανακρίβειες.

Ωστόσο, από τις ανεξάρτητες νομικές αρχές της Φινλαδίας εξήχθη το συμπέρασμα ότι η Μαρίν δεν είχε παραμελήσει τα πρωθυπουργικά της καθήκοντα.

Η ίδια σε εκδήλωση του κόμματός της SDP μετά το συμβαν είχε αναφέρει δακρυσμένη:

«Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών.

Αλλά δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά. Νομίζω ότι ο φινλανδικός λαός έχει κουραστεί αρκετά από το γεγονός ότι αυτό το θέμα συζητείται μέρα με τη μέρα δημοσίως. Φυσικά, είμαι επίσης πολύ κουρασμένη να το εξετάζω με τόση λεπτομέρεια. Είμαι άνθρωπος και μερικές φορές μου λείπει η χαρά, το φως και η διασκέδαση».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.