ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο μακελειό στη Σερβία- Συνελήφθη ο 21χρονος δράστης

10:42 - 05 Μαϊ 2023 | Ειδήσεις
Νέο μακελειό στη Σερβία- Συνελήφθη ο 21χρονος δράστης
Νέο αιματοκύλισμα, με οκτώ νεκρούς σε δύο χωριά της Σερβίας περίπου 46 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Σερβία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, νεαρός 21 ετών σκόρπισε τον θάνατο στα χωριά Ντούμπονα και Σέπσιν, πυροβολώντας με αυτόματο όπλο αδιακρίτως μέσα από το αυτοκίνητο του.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος οκτώ ανθρώπων και ο τραυματισμός άλλων 11.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή αναζητώντας τον δράστη. Τουλάχιστον 600 μέλη των δυνάμεων της αστυνομίας συμμετέχουν στο ανθρωποκυνηγητό. Oλες οι διαθέσιμες περιπολίες στάλθηκαν προς την κατεύθυνση του Μλαντένοβατς και του Μάλι Ποζάρεβατς, ενώ ελικόπτερα θα πετάξουν πάνω από το Μλαντένοβατς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε και περικυκλώθηκε από την αστυνομία κοντά στο Μάλι Ποζάρεβατς, όμως αρνείται να παραδοθεί και ανταλλάσσει πυρά με αστυνομικούς.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μπράτισλαβ Γκάσιτς χαρακτήρισε το νέο μακελειό ως τρομοκρατική ενέργεια, ανέφερε η σερβική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Telegraf, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύλληψη

Ο δράστης τελικά συνελήφθη και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, πρόκειται για 21χρονο άνδρα, ονόματι Ούρος.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του TV Nova, πριν τη σύλληψή του, ο Ούρος εισέβαλε σε ταξί και ανάγκασε τον οδηγό υπό την απειλή όπλου να τον πάει στην πόλη Vinjište, όπου φέρεται να έχει έναν συγγενή και σχεδίαζε να κρυφτεί από την αστυνομία.

Υπάρχουν μάλιστα υποψίες ότι ο δράστης είχε και συνεργούς, καθώς, σύμφωνα με μάρτυρες, πυροβολούσε από το πίσω κάθισμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:44 - 05 Μαϊ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.