ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεύμα δισεκατομμυρίων στο Παρίσι για Μασκ και Αρνό

16:35 - 16 Ιουν 2023 | Ειδήσεις
Γεύμα δισεκατομμυρίων στο Παρίσι για Μασκ και Αρνό
Οι δύο πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου, ο Έλον Μασκ και ο Μπερνάρ Αρνό, αναμένεται να γευματίσουν μαζί την Παρασκευή στο πλαίσιο ενός τεχνολογικού event στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο ιδρυτής της Tesla και ο CEO της LVMH θα μοιραστούν το μεσημεριανό γεύμα, όπως είπε ο ίδιος ο Αρνό στο πρόγραμμα της γαλλικής τηλεόρασης Quotidien.

Σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, η συνολική περιουσία των ανδρών ανέρχεται σε περίπου 426 δισεκατομμύρια δολάρια, ίση περίπου με 2 ΑΕΠ της Ελλάδος.

Ο όμιλος LVMH περιλαμβάνει γνωστούς οίκους όπως οι Louis Vuitton και Christian Dior, poy που διαφημίζονται σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, το TikTok και επίσης το Twitter, το οποίο αγόρασε πέρυσι ο Μασκ, ενώ πρόσφατα προσέλαβε τη Λίντα Γιακαρίνo, πρώην στέλεχος διαφημίσεων της NBCUniversal, για να βελτιώσει τα διαφημιστικά έσοδα της εταιρείας.

Ο Μασκ πρόκειται να μιλήσει το απόγευμα της Παρασκευής στην εκδήλωση Viva Technology στη γαλλική πρωτεύουσα, μια ετήσια συγκέντρωση που δημιουργήθηκε από το διαφημιστικό πρακτορείο Publicis Groupe SA και τη Les Echos, την οικονομική και χρηματοοικονομική εφημερίδα που ανήκει στην LVMH.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.