ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρίσι: Επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό – Τρεις τραυματίες

12:28 - 03 Φεβ 2024 | Ειδήσεις
Παρίσι: Επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό – Τρεις τραυματίες
Επίθεση με μαχαίρι έγινε σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρίσι με αποτέλεσμα να υπάρξουν τρεις τραυματίες, σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό. Οπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters ο δράστης συνελήφθη.

Πιο συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε στον σταθμό Gare de Lyon- έναν από τους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς του Παρισιού- το πρωί του Σαββάτου (3/2). 

Όλα συνέβησαν περίπου στις 08:00 το πρωί (τοπική ώρα). Ο φερόμενος ως δράστης, που συνελήφθη, δεν φώναξε τίποτα όταν έκανε την επίθεση με μαχαίρι. Άγνωστο παραμένει το κίνητρό του, ενώ μετά τη σύλληψη έδειξε στην αστυνομία ένα ιταλικό δίπλωμα οδήγησης, σύμφωνα με τη Le Figaro. 

Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή και έχει εκκενωθεί ο σταθμός προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο ύποπτος (γεννηθείς το 1992) έχει ταυτοποιηθεί ως υπήκοος Μάλι με ιταλική άδεια παραμονής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Le Parisien, ο ύποπτος αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί προς το παρόν σύνδεση με την τρομοκρατία

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έλεγχος των δυνάμεων της αστυνομίας στις Αίθουσες 1 και 3 που τις καθιστά προς το παρόν μη προσβάσιμες», ανέφερε μέσω της πλατφόρμας X η γαλλική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF, συμπληρώνοντας πως «η κυκλοφορία έχει επιβραδυνθεί ανάμεσα στον Γκαρ ντε Λιόν και το Μονταρζί και ανάμεσα στον Γκαρ ντε Λιόν και το Μοντερό».

{https://twitter.com/le_Parisien/status/1753688462367019461}

{https://twitter.com/actureactinfo/status/1753695423187861622}

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.