ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία της IWC με την ομάδα Formula 1 της Mercedes

15:33 - 02 Οκτ 2013 | Επιχειρήσεις
Συνεργασία της IWC με την ομάδα Formula 1 της Mercedes
Η πλήρως ανανεωμένη συλλογή ρολογιών Ingenieur 2013 της IWC Schaffhausen εκφράζει απόλυτα το πνεύμα της νέας συνεργασίας της με την ομάδα Formula One™ της MERCEDES AMG PETRONAS.

Για τα επόμενα τρία χρόνια, ο οίκος ωρολογοποιίας θα είναι ο Επίσημος Συνεργάτης Σχεδιασμού της ομάδας  Mercedes-Benz. Για τη νέα συλλογή, οι σχεδιαστές της IWC εμπνεύστηκαν από την Formula One™. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως στους αγώνες αυτοκινήτων, όπως τα ανθρακονήματα, το τιτάνιο και το κεραμικό είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας γραμμής σχεδίασης στην οικογένεια των ρολογιών Ingenieur. Η τεχνολογικά απαιτητική δεξιοτεχνία επιβεβαιώνει τη φήμη της IWC Schaffhausen ως μιας εταιρείας που κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ρολόγια εδώ και περισσότερα από 140 χρόνια.

 

 Ο Georges Kern, CEO της IWC Schaffhausen, σχολίασε σχετικά με την παγκόσμια συνεργασία με την ομάδα Formula One™ της MERCEDES AMG PETRONAS: «Οι μηχανικοί που εργάζονται στις δύο εταιρείες μας έχουν πολλά κοινά. Μοιράζονται το πάθος για την τεχνολογία ακριβείας και την καινοτομία. Αυτοί είναι οι αφανείς ήρωες: η δεξιοτεχνία και η εμπειρία τους σε θέματα υψηλής τεχνολογίας αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της επιτυχίας μας. Το πρωτοποριακό πνεύμα και η τεχνογνωσία τους διευρύνουν τα όρια της μηχανολογίας και επαναπροσδιορίζουν συνεχώς τα επιτεύγματα της τεχνολογίας ακριβείας. Οι δύο εταιρείες έχουν δώσει ένα όνομα σε αυτή την επίμονη αναζήτηση της τελειότητας: «μηχανική απόδοση υψηλών επιδόσεων».

Η συνεργασία της IWC με τη Mercedes-Benz ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2004, όταν ο οίκος ωρολογοποιίας με έδρα το Schaffhausen ανακοίνωσε μια συνεργασία με την AMG, τον οίκο βελτίωσης κινητήρων της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το επόμενο έτος, η IWC παρουσίασε τα δύο πρώτα αποκλειστικά μοντέλα Ingenieur με το όνομα AMG. Αυτή η επιτυχημένη και μακρόχρονη συνεργασία πρόκειται τώρα να επεκταθεί και στον κόσμο της Formula One™. Ως σύμβολα η καθεμία στον κλάδο της, η IWC Schaffhausen και η ομάδα Formula One™ της MERCEDES AMG PETRONAS ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια νέα μορφή συνεργασίας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεργαζόμαστε στενά με έναν οίκο ο οποίος αντιπροσωπεύει τις ίδιες αξίες με εμάς», εξηγεί η Karoline Huber, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας. «Εκτός από το ότι ταιριάζει απόλυτα με το κεντρικό μήνυμα της IWC «Τεχνολογία για άνδρες», οι τεχνικές προκλήσεις, οι εναλλαγές των συναισθημάτων και η συναρπαστική κούρσα ενάντια στο χρόνο κάνουν την Formula One™ το ιδανικό περιβάλλον έμπνευσης για τη συναρπαστική σειρά ρολογιών Ingenieur του οίκου μας.» Τα νέα μοντέλα ρολογιών της IWC Schaffhausen είναι εμπνευσμένα όχι μόνο από τον υψηλής τεχνολογίας και προδιαγραφών μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και από τις ιστορικές ρίζες του αθλήματος. Στη δεκαετία του 1930 και στο διάστημα 1954/55, το Silver Arrow της Mercedes-Benz κυριαρχούσε στο διεθνές σκηνικό των αγώνων αυτοκινήτων.

 

Δείτε αναλυτικά το δελτίο Τύπου της IWC Schaffhausen στη δεξιά στήλη με τα συνημμένα.

Συνημμένα αρχεία:
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.