ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος ιστότοπος από τη Saxo Bank

12:15 - 12 Φεβ 2014 | Επιχειρήσεις
Νέος ιστότοπος από τη Saxo Bank
Η Saxo Bank δημιούργησε τη νέα διαδικτυακή πύλη TradingFloor.com που λειτουργεί σε έκδοση beta και επιτρέπει σε επενδυτές από όλο τον κόσμο να μοιραστούν, σε πραγματικό χρόνο, επενδυτικές στρατηγικές με τις επαφές τους, μετατρέποντας τις συναλλαγές σε μια νέα κοινωνική εμπειρία.

Μέσω του νέου beta.tradingfloor.com οι επενδυτές μπορούν να μοιραστούν την εμπειρία και γνώσεις τους με μια κοινότητα, όπου όλες οι αποδόσεις καταγράφονται και οι στρατηγικές μπορούν να αντιγραφούν. Επιπλέον, ο νέος ιστότοπος περιλαμβάνει χρήσιμο υλικό όπως νέα των αγορών, απόψεις, πρωτογενή δεδομένα, καθώς και επενδυτικές προτάσεις από τους αναλυτές της Saxo Bank.

Παράλληλα, το διαδικτυακό κανάλι του TradingFloor.com, παρέχει τη δυνατότητα ενημέρωσης για την πορεία των αγορών μέσω της συνεχούς αναμετάδοσης των εξελίξεων. Ανταποκριτές του διαδικτυακού καναλιού του νέου ιστότοπου, είναι ο βραβευμένος ανταποκριτής ειδήσεων του Βρετανικού ITV, Angus Walker, μαζί με τον πρώην παρουσιαστή των Bloomberg και BBCWorld, Owen Thomas.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.