ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Coca-Cola: Στηρίζει και υλοποιεί στην Ελλάδα πέντε πρωτοβουλίες νεανικής επιχειρηματικότητας για το 2014

13:22 - 14 Φεβ 2014 | Επιχειρήσεις
Coca-Cola: Στηρίζει και υλοποιεί στην Ελλάδα πέντε πρωτοβουλίες νεανικής επιχειρηματικότητας για το 2014
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής", πέντε πρωτοβουλίες νεανικής επιχειρηματικότητας στηρίζει και υλοποιεί στην Ελλάδα η Coca-Cola για το 2014. Πρόκειται για τις ακόλουθες δράσεις:

• Αποκλειστική χορηγία στον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό επιχειρηματικής στρατηγικής, Global Μanagement Challenge (GMC), που διεξάγεται με επιτυχία για 9η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, με τη συμμετοχή των πιο αξιόλογων πανεπιστημίων της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του φετινού διαγωνισμού, 1.165 φοιτητές, χωρισμένοι σε 275 ομάδες, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, εξασκώντας τις γνώσεις τους και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους στην ανάπτυξη και διοίκηση της δικής τους εικονικής επιχείρησης για 8 εβδομάδες.
• Δυνατότητα απασχόλησης στην Coca-Cola νέων αποφοίτων πανεπιστημίων.
• Δυνατότητα πεντάμηνης πρακτικής άσκησης στην Coca-Cola δέκα φοιτητών από το Deree.
• Ενίσχυση της ελληνικής κοινότητας των Global Shapers, ενός παγκόσμιου δικτύου που συνεργάζεται στενά με το World Economic Forum και προσφέρει την ευκαιρία σε νέους 20-30 ετών να έρθουν σε επαφή με νέους αντίστοιχων προσόντων, να αξιοποιήσουν τις ηγετικές τους ικανότητες και τις καινοτόμους ιδέες τους.
• Υποστήριξη των Athens Start Up Weekends, που αποτελεί μέρος του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού Startup Weekend. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο δίκτυο από ηγέτες και επαγγελματίες που δεσμεύονται, μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, να βρεθούν με νέους που έχουν όνειρα και ιδέες, να τους εμπνεύσουν να τις μοιραστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους προκειμένου να κάνουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους πραγματικότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:35 - 14 Φεβ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.