ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΥ: Σημαντική αύξηση εσόδων το 2017

11:20 - 14 Σεπ 2017 | Επιχειρήσεις
ΕΥ: Σημαντική αύξηση εσόδων το 2017
Έσοδα 31,4 δισ. δολαρίων παγκοσμίως ανακοίνωσε η ΕΥ για το οικονομικό έτος που έκλεισε στις 30 Ιουνίου 2017. Συνολικά, τα έσοδα για το οικονομικό έτος (ΟΕ) 2017 σε τοπικό νόμισμα αυξήθηκαν κατά 7,8% έναντι του ΟΕ16.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όλοι οι τομείς υπηρεσιών της ΕΥ πέτυχαν σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης: το τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών αύξησε τα έσοδά του κατά 4%, το τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών κατά 10,4%, το τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών κατά 7,9% και το τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων κατά 15,5%.

Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που, για έβδομη συνεχή χρονιά, η ΕΥ παγκοσμίως πετυχαίνει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις και αντιξοότητες. Η επιτυχία αυτή βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πελατών μας, αλλά και στη δέσμευσή μας να επενδύουμε διαρκώς στις νέες τεχνολογίες και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού. Στην Ελλάδα, η ΕΥ αναπτύσσεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας την εθνική οικονομία και την απασχόληση. Στη διάρκεια της κρίσης, έχουμε αυξήσει κατά πολύ τις θέσεις εργασίας, φτάνοντας τους 1.000 εργαζόμενους. Το ότι συμβάλουμε, στο μέτρο των δυνάμεών μας, στην παραμονή των νέων επιστημόνων στη χώρα μας, αποτελεί για εμάς μια μεγάλη δικαίωση».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.