ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκορποχώρι η Tesla- Παραιτήσεις στελεχών οδήγησαν σε «βουτιά» της μετοχής

16:55 - 07 Σεπ 2018 | Επιχειρήσεις
Σκορποχώρι η Tesla- Παραιτήσεις στελεχών οδήγησαν σε «βουτιά» της μετοχής
Σε αβέβαια νερά κινείται ο επιχειρηματικός κολοσσός του Ίλον Μασκ, Tesla, μετά τις ηχηρές παραιτήσεις κορυφαίων στελεχών και την συνακόλουθη «κατρακύλα» της μετοχής.

Αρχικά, μόλις τέσσερις εβδομάδες αφότου ανέλαβε καθήκοντα στην εταιρεία, ο Chief Accounting Officer της Tesla, Ντέιβ Μόρτον, την… έκανε με ελαφρά. Ο Μόρτον υπέβαλε την παραίτησή του σήμερα, οδηγώντας τη μετοχή της εταιρείας του Έλον Μασκ σε κατακόρυφη πτώση.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην Tesla, στην αποστολή της και στις μελλοντικές της προοπτικές και ότι δεν έχω διαφωνίες με την ηγεσία της Tesla ή με τις οικονομικές της ανακοινώσεις» ανέφερε από την πλευρά του ο Μόρτον.

Λίγο αργότερα, ακόμα ένα κορυφαίο στέλεχος της Tesla, η επικεφαλής του τμήματος HR, Gaby Toledano, ανακοίνωσε πως δεν θα επιστρέψει στην εταιρεία μετά την άδεια που έλαβε τον περασμένο μήνα, καταποντίζοντας την τιμή της μετοχής έως και 10% χαμηλότερα σε σχέση με το κλείσιμο της Πέμπτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν συμβούν τα παραπάνω, ο δισεκατομμυριούχος Μασκ εμφανίστηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του κωμικού Τζο Ρόγκαν και δεν δίστασε να καπνίσει στον αέρα μαριχουάνα, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στα social media.

5b923ba15c5e52e3568b5a4e 960 720

Τελευταία τροποποίηση στις 19:15 - 07 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.