ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην περικοπή θέσεων εργασίας παγκοσμίως προχωρά η Nokia

10:58 - 25 Οκτ 2018 | Επιχειρήσεις
Στην περικοπή θέσεων εργασίας παγκοσμίως προχωρά η Nokia
Στην περικοπή θέσεων παγκοσμίως προχωρά η Nokia Corp, καθώς ανακοίνωσε ένα νέο γύρο περικοπής κόστους για την εξοικονόμηση 700 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αναλυτικότερα, η γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σκοπεύει να εστιάσει περισσότερο στις δραστηριότητες δικτύου πέμπτης γενιάς. Αναμένεται ότι οι έκτακτες εφάπαξ δαπάνες για την υλοποίηση αυτών των προγραμματισμένων αλλαγών ανέρχονται στα 900 εκατ. ευρώ, με μια επίδραση στις ταμειακές ροές σχεδόν 900 εκατ. ευρώ.

"Το σχέδιο που ανακοινώνουμε σήμερα είναι το λογικό βήμα που πρέπει να κάνουμε καθώς πλησιάζει το τέλος του προγράμματος εξοικονόμησης κόστους που συνδέεται με την Alcatel-Lucent,", ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος, Rajeev Suri.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι τα κέρδη του γ΄ τριμήνου υπερέβησαν τις εκτιμήσεις καθώς οι πωλήσεις στις βασικές δραστηριότητες δικτύων αντέστρεψαν μια αρνητική τάση και άρχισαν να αυξάνονται λόγω και του momentum παραγγελιών για το5G, την ανάπτυξη και στα πέντε επιχειρηματικά δίκτυα και στη βελτιωμένη κερδοφορία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.