ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tesco: Επεξεργάζεται τσεκούρι σε 9000 θέσεις

20:23 - 28 Ιαν 2019 | Επιχειρήσεις
Tesco: Επεξεργάζεται τσεκούρι σε 9000 θέσεις
9000 θέσεις εργασίας μπορεί να κοπούν από το κλείσιμο των πάγκων πώλησης φρέσκου φαγητού, αλλά και τις περικοπές στα κεντρικά της γραφεία, ανακοίνωσε η Tesco.

Η βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ, η οποία απασχολεί περισσότερους από 300.000 υπαλλήλους σε πάνω από 3.400 καταστήματα, ανέφερε πως ελπίζει να επαναπροσλάβει σε άλλες θέσεις περίπου το μισό από το προσωπικό που θα επηρεαστεί από τις αλλαγές.

 

Ο Τζέισον Τέρι, CEO της βρετανικής Tesco, τόνισε πως η εταιρεία πρέπει να προσαρμοστεί για να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητα της. «Κάνουμε αλλαγές στα καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στα κεντρικά μας γραφεία για να απλοποιήσουμε αυτό που κάνουμε και πως το κάνουμε, ώστε να είμαστε σε καλύτερη θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας».

 

Όπως μεταδίδει ο Guarian, ο κ. Τέρι σημείωσε πως οι πάγκοι πώλησης κρέατος και ψαριών θα κλείσουν σε περίπου 90 καταστήματα, αλλά θα παραμείνουν σε πάνω από 700.

 

Η εταιρεία, η μεγαλύτερη αλυσίδα σουπερμάρκετ στη Βρετανία, θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση της διοικητικής δομής στα κεντρικά της γραφεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.