ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hays Travel: «Διασώζει» 555 ταξιδιωτικά γραφεία της Thomas Cook

14:44 - 09 Οκτ 2019 | Επιχειρήσεις
Hays Travel: «Διασώζει» 555 ταξιδιωτικά γραφεία της Thomas Cook
Στην πρώην ανταγωνίστριά της Thomas Cook, Hays Travel, θα περάσει το σύνολο των 555 ταξιδιωτικών γραφείων της πτωχευμένης εταιρείας στη Βρετανία, σε μία εξέλιξη, η οποία θα σώσει έως και 2.500 θέσεις εργασίας.

Το ανεξάρτητο ταξιδιωτικό γραφείο θα αγοράσει τα γραφεία από την επίσημη υπηρεσία διαχείρισης χρεοκοπιών της Βρετανίας. Στόχος της Hays είναι να ανοίξει εκ νέου τα ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά με το δικό της εμπορικό σήμα. Έχει ήδη προσφέρει θέση εργασίας σε 600 υπαλλήλους της Thomas Cook και σχεδιάζει να ανεβάσει αισθητά τον αριθμό στο πλαίσιο του σχεδίου της για επέκταση.

Πρόκειται για ένα άκρως δυναμικό βήμα για την εταιρεία, που αυτή τη στιγμή έχει μόνο 190 ταξιδιωτικά γραφεία στη Βρετανία. Ο Τζον Χέις, που ίδρυσε την εταιρεία πριν από 40 χρόνια, έκανε λόγο για μία κίνηση, που «αλλάζει το παιχνίδι» για το μέλλον της εταιρείας, αφού τριπλασιάζει σχεδόν το δίκτυο των γραφείων, ενώ θα διπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό.

Αυτή τη στιγμή η Hays απασχολεί 1.900 υπαλλήλους ενώ πέρυσι είχε πωλήσεις ύψους 379 εκατ. λιρών και κέρδη ύψους 10 εκατ. λιρών. Το αντίτιμο της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.