ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Airbnb: Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι σε καταλύματα και οικοδεσπότες

23:09 - 06 Νοε 2019 | Επιχειρήσεις
Airbnb: Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι σε καταλύματα και οικοδεσπότες
Η Airbnb σκοπεύει να επαληθεύει κάθε καταχώρηση στην πλατφόρμα της μέχρι το τέλος του 2019 μετά την πολύνεκρη τραγωδία σε πάρτι Helloween στην Καλιφόρνια.

Ο Μπράιαν Τσέσκι, CEO της Airbnb, ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρεία στοχεύει στο να επαληθεύονται όλα τα καταχωρημένα καταλύματα ως το 2020. Όλοι οι οικοδεσπότες θα εξετάζονται, ώστε να διασφαλίζεται ότι είναι αυτοί που δηλώνουν, ενώ θα βεβαιώνεται ότι οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες είναι ακριβείς και οι τοποθεσίες πληρούν τα κριτήρια ασφαλείας.

«Θα διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να εγγυηθούμε κάθε καταχώρηση, κάθε οικοδεσπότη» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσέσκι, χαρακτηρίζοντας, παράλληλα, την αλλαγή αυτή ως την «πιο σημαντική μέχρι σήμερα».

Η ανακοίνωση έγινε σε συνέδριο των New York Times κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Άντριου Ρος Σόρκιν.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής πλατφόρμα είχε ανακοινώσει προ ημερών ότι θα εντείνει τις προσπάθειές της για να «καταπολεμήσει τα μη εγκεκριμένα πάρτι» σε καταλύματα που νοικιάζονται μέσω αυτής. Για να το επιτύχει αυτό, η Airbnb θα αυξήσει τον «χειροκίνητο έλεγχο» των κρατήσεων που επισημαίνονται ως ύποπτες από το αυτόματο σύστημα εντοπισμού κινδύνων.

Ακόμα, η επιχείρηση θα δημιουργήσει μια ομάδα που θα αναλάβει να αντιδρά άμεσα όταν εμφανίζονται προβλήματα αυτού του είδους και θα επιβάλει άμεσα κυρώσεις στους χρήστες που δεν σέβονται τους νέους κανονισμούς όσον αφορά τα πάρτι.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:23 - 06 Νοε 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.