ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοροναϊός: Ακυρώνει όλες τις κρατήσεις στο Πεκίνο η Airbnb

11:16 - 10 Φεβ 2020 | Επιχειρήσεις
Κοροναϊός: Ακυρώνει όλες τις κρατήσεις στο Πεκίνο η Airbnb
Σε αναστολή όλων των κρατήσεων στο Πεκίνο μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι προχωρά η πλατφόρμα Airbnb.

Ειδικότερα, η εταιρεία ακυρώνει τις κρατήσεις της για το διάστημα από 7 Φεβρουαρίου έως και 29 του μήνα, κατόπιν οδηγίας των τοπικών κινεζικών αρχών προς τη βιομηχανία βραχυπρόθεσμης μίσθωσης. Σημειώνεται ότι σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο απολογισμός των νεκρών από τον κοροναϊό ξεπέρασε τους 900.

 «Υπό το φως του νέου ξεσπάσματος κοροναϊού και των οδηγιών των τοπικών αρχών για τη βιομηχανία βραχυπρόθεσμων μισθώσεων κατά τη διάρκεια αυτής της έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, όλες οι κρατήσεις στο Πεκίνο με τσεκ-ιν από τις 7 Φεβρουαρίου του 2020 ως τις 29 Φεβρουαρίου του 2020 έχουν ανασταλεί», ανακοίνωσε με μήνυμά της η Airbnb.

Η απόφαση αυτή αφορά μόνο το Πεκίνο, δήλωσε εκπρόσωπος της Airbnb Κίνας, προσθέτοντας ότι η εταιρεία αξιολογεί την κατάσταση και εργάζεται για να συμμορφωθεί με τις οδηγίες των τοπικών αρχών.

Ακόμη, σε ανακοίνωσή της στο CNBC η Airbnb αναφέρει ότι θα αποζημιώσει και θα υποστηρίξει τους πελάτες, οι κρατήσεις των οποίων ακυρώθηκαν. «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια για να δημιουργήσουμε προγράμματα που θα υποστηρίζουν τους ιδιοκτήτες των ακινήτων μας».

nazfd

Διαβάστε επίσης:

Η πολιτική της Airbnb για τον κοροναϊό

Τελευταία τροποποίηση στις 11:25 - 10 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.