ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Google περιορίζει τις επισκέψεις στα γραφεία της

11:26 - 10 Μαρ 2020 | Επιχειρήσεις
Η Google αποφάσισε τηΔευτέρα να περιορίσει τις επισκέψεις στα γραφεία της στη Σίλικον Βάλεϊ, το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης της επιδημίας του νέου κορονοϊού.

Ήδη η Google, η Amazon, η Microsoft και η Facebook είχαν συστήσει στις 6 Μαρτίου στους εργαζόμενούς τους στην πολιτεία Ουάσινγκτον των ΗΠΑ να εργάζονται, εφόσον από το σπίτι.

Η Apple ακολούθησε το παράδειγμά τους, ενώ αναβλήθηκε και το συνέδριο TED που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο Βανκούβερ του Καναδά τον Απρίλιο.

Προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του νέου κορονοϊού περιορίζονται «οι εξωτερικές επισκέψεις σε κάποια γραφεία της Google, ανάμεσά τους και η έδρα της εταιρείας στο Μάουντεν Βιου», επεσήμανε εκπρόσωπος, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ. «Όλες οι συνεντεύξεις για νέες προσλήψεις θα γίνουν μέσω διαδικτύου», διευκρίνισε.

Στις ΗΠΑ περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό, ενώ τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχουν υποκύψει, οι 17 από τους οποίους σε έναν οίκο ευγηρίας στην πολιτεία Ουάσινγκτον.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.