ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Air France: Προσαρμόζει το πρόγραμμα προς τις ΗΠΑ από 14/3

18:25 - 13 Μαρ 2020 | Επιχειρήσεις
Air France: Προσαρμόζει το πρόγραμμα προς τις ΗΠΑ από 14/3
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι οι ΗΠΑ θα αναστείλουν όλα τα ταξίδια από τις χώρες της Ευρώπης προς την αμερικανική επικράτεια για τριάντα ημέρες, αρχής γενομένης σήμερα Παρασκευή, προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με τον περιορισμό των πτήσεων από τις 14 Μαρτίου 2020, η Air France προσαρμόζει το πρόγραμμα της:

  • Οι πτήσεις προς και από τις ΗΠΑ εκτελούνται κανονικά στις 13 Μαρτίου 2020
  • Από τις 14 έως τις 28 Μαρτίου η Air France προγραμματίζει να συνεχίσει τις πτήσεις προς Ατλάντα, Σικάγο, Ντιτρόιτ, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη (JFK), Σαν Φρανσίσκο και Ουάσινγκτον.

Σε αυτό το στάδιο, η εταιρεία αναμένει διευκρινήσεις για το αν θα πραγματοποιήσει τις πτήσεις προς το Μαϊάμι, Βοστώνη και Χιούστον.

Ενημέρωση της KLM σχετικά με τον κορονοϊό και τις πτήσεις από και προς τις ΗΠΑ

Λόγω του κορονοϊού και προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των επιβατών και των εργαζομένων, η KLM θα εξετάζει καθημερινά ποιες προσαρμογές στο δίκτυο είναι απαραίτητες και ποια επιχειρησιακά μέτρα πρέπει να ληφθούν.

Με τα δεδομένα της 12ης Μαρτίου, η KLM θα διατηρήσει στο δίκτυό της στις ΗΠΑ όπου βρίσκονται ακόμη επιβάτες, για τις επόμενες δύο εβδομάδες και για όσο χρειαστεί, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους επιβάτες να επιστρέψουν στη βάση τους.

Eνημέρωση σχετικά με τις πτήσεις μπορείτε να βρείτε στο site KLM.com και στο KLM app. Η KLM παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις και βρίσκεται σε απ’ ευθείας επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές.

Σημειώνεται ότι η Air France συνεργάζεται στενά με τις εταιρείες KLM, Delta Air Lines & Virgin Atlantic στην εφαρμογή ενός πλάνου πτήσεων για τους πελάτες της προς της ΗΠΑ και μετά τις 28 Μαρτίου 2020. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.