ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θετικός στον κορονοϊό ο CEO της Booking Holdings

10:20 - 03 Απρ 2020 | Επιχειρήσεις
Θετικός στον κορονοϊό ο CEO της Booking Holdings
Ο Glenn Fogel, ο διευθύνων σύμβουλος της Booking Holdings Inc., ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο Fogel είπε ότι άρχισε να εμφανίζει πυρετό και συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και διαγνώστηκε με κορονοϊό λίγες ημέρες αργότερα.

«Είμαι πολύ τυχερός που είχα μόνο ένα ήπιο σύνολο συμπτωμάτων και μπορώ τώρα να πω ότι νιώθω καλά. Αν και αισθάνομαι ευγνώμων για τον εαυτό μου, φυσικά αισθάνομαι άσχημα για εκείνους που αντιμετωπίζουν πολύ πιο δύσκολες στιγμές», έγραψε ο Fogel.

Ο διευθύνων σύμβουλος της online ταξιδιωτικής εταιρείας δήλωσε, χθες, Πέμπτη ότι «κατανοεί γιατί οι άνθρωποι μπορεί να μην στοχεύουν άμεσα να κάνουν κράτηση ταξιδιού υπό το ξέσπασμα της πανδημίας», ανέφερε το CNBC. «Οι άνθρωποι ανησυχούν για πολλά περισσότερα, όπως “Θα πάω δουλειά;” παρά από το να “Πάω τον Ιούλιο κάπου ή όχι;”» δήλωσε ο Fogel στο CNBC.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, η Booking Holdings έχει αναστείλει όλα τα μη απαραίτητα ταξίδια και ενώ κάποιες ξενοδοχειακές και ταξιδιωτικές εταιρείες έχουν γκρεμιστεί ή προχωρήσει σε απολύσεις, η Booking Holdings έχει «παγώσει» τις προσλήψεις προσωπικού.

Ο Fogel έγραψε στη δήλωσή του ότι «όταν η πανδημία θα έχει τελειώσει, θα συνεχίζουμε να προσφέρουμε το έργο μας, δηλαδή να βοηθάμε τους πελάτες μας να γνωρίσουν τον κόσμο» και κάλεσε τους ανθρώπους να πάρουν σοβαρά τον κορονοϊό και να μείνουν ασφαλείς στο σπίτι.

«Θα υπάρξουν δύσκολες μέρες και για τους περισσότερους από εμάς, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα πριν γίνουν καλύτερα - αλλά, ξέρω ότι θα ξεπεράσουμε τη θύελλα», είπε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.