ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όμιλος Chiesi: Δεσμεύει 3 εκατομμύρια ευρώ για δωρεές στην Ιταλία

13:51 - 06 Απρ 2020 | Επιχειρήσεις
Όμιλος Chiesi: Δεσμεύει 3 εκατομμύρια ευρώ για δωρεές στην Ιταλία
Ο Όμιλος Chiesi αυξάνει τα μέτρα στήριξης και ανακοινώνει νέα κονδύλια για τους εργαζομένους, τους ασθενείς και τους παρόχους υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.
  • Ο Όμιλος δεσμεύει 3 εκατομμύρια ευρώ για δωρεές στην Ιταλία προς αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης.
  • Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αδιάκοπη παραγωγή και διάθεση των προϊόντων της Chiesi παρά τους αυξημένους περιορισμούς στην Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο.
  • Ο Όμιλος επίσης ανακοίνωσε επένδυση  ενός εκατομμυρίου ευρώ σε μέτρα για την προστασία της υγείας και ευημερίας των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων επιπλέον αποδοχών και υποστηρικτικών υπηρεσιών για αυτούς που συνεχίζουν να εργάζονται στις μονάδες της Chiesi.

H Chiesi Farmaceutici ένας διεθνής όμιλος προϊόντων υγείας με επίκεντρο την έρευνα (Chiesi Group) ανακοίνωσε μία σειρά από νέα μέτρα  προκειμένου να στηρίξει τους εργαζομένους της, τους ασθενείς και τους παρόχους υγείας απέναντι στη συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19. Σε αυτά τα μέτρα περιλαμβάνεται και η δημιουργία ενός κονδυλίου 3 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση της αντιμετώπισης του κορονοϊού στην Ιταλία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.