ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Under Armour: «Κόβει» 325 εκατ. δολάρια από το αρχικό πλάνο

15:15 - 11 Μαϊ 2020 | Επιχειρήσεις
Under Armour: «Κόβει» 325 εκατ. δολάρια από το αρχικό πλάνο
Η Under Armour ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει δράση για τη μείωση του κόστους και την εξοικονόμηση μετρητών, καθώς η εταιρεία αθλητικών ειδών αντιμετωπίζει δυσκολίες με τις επιπτώσεις του κορονοϊού.

Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως αναμένει να "κόψει" 325 εκατ. δολάρια από το αρχικό λειτουργικό σχέδιο του 2020, εν μέρει απολύοντας προσωρινά υπαλλήλους στα καταστήματά της λιανικής και στα κέντρα διανομής στις ΗΠΑ, περιορίζοντας τις προσπάθειες marketing, μειώνοντας τις αμοιβές κινήτρων και τις δαπάνες για ταξίδια, προσλήψεις και άλλα μεταβλητά κόστη.

Η Under Armour δήλωσε επίσης ότι έχει μειώσει τις προγραμματισμένες κεφαλαιουχικές της δαπάνες κατά 100 εκατ. δολάρια αυτό το έτος. Αυτές οι επενδύσεις αναμένεται να συνεχίσουν "σε κάποιο σημείο όταν σταθεροποιηθούν οι επιχειρηματικές συνθήκες", ανέφερε η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία αθλητικών ειδών ανακοίνωσε μεγαλύτερες του αναμενόμενου ζημιές για το α΄ τρίμηνο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 559,7 εκατ. δολάρια ή 1,30 δολάρια ανά μετοχή.

Οι προσαρμοσμένες ζημιές ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 34 σεντς, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις για 17 σεντς ανά μετοχή.

Τα έσοδα των 930,2 εκατ. δολαρίων ήταν χαμηλότερα από τα 1,20 δισ. δολάρια και έναντι των εκτιμήσεων για 976 εκατ. δολάρια. Τα έσοδα χονδρικής υποχώρησαν 28% στα 592 εκατ. δολάρια και τα έσοδα από τη Βόρεια Αμερική σημείωσαν πτώση 28% στα 609 εκατ. δολάρια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.