ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η μητρική της TikTok... γλυκοκοιτάζει το χρηματιστήριο

20:02 - 11 Αυγ 2021 | Επιχειρήσεις
Η μητρική της TikTok... γλυκοκοιτάζει το χρηματιστήριο
H ByteDance, η Κινέζικη εταιρεία που έχει την εφαρμογή TikTok, επανέφερε το σχέδιο της να μπει στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ μέχρι τους πρώτους μήνες του 2022, αφού αντιμετώπισε τις ανησυχίες των Κινέζων ρυθμιστών.

Η ByteDance σκοπεύει να καταχωρηθεί στο χρηματιστήριο είτε στο τέταρτο τρίμηνο του 2021 ή στις αρχές του 2022, σύμφωνα με τους Financial Times.

“Περιμένουμε την τελική καθοδήγηση από την ByteDance τον Σεπτέμβριο. Υποβάλλουν τώρα όλα τα αρχεία με τις Κινέζικες αρχές και περνάνε την περίοδο αξιολόγησης” αναφέρουν οι Financial Times.

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της ByteDance είπε ότι το άρθρο των Financial Times δεν είναι έγκυρο και αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ByteDance, η οποία έχει βάση το Πεκίνο, δήλωσε τον Απρίλιο ότι δεν έχει επικείμενα σχέδια να κάνει μία Αρχική Δημόσια Προσφορά (IPO).

Οι Κινέζικες αρχές έχουν αυξήσει τους ελέγχους τους στον τεχνολογικό τομέα τους τελευταίους μήνες. Το άρθρο των Financial Times έλεγε ότι η ByteDance προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων οι οποίες υποβλήθηκαν από τις αρχές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.