ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Pandora: Αύξηση των πωλήσεων στο β΄ τρίμηνο

11:51 - 17 Αυγ 2021 | Επιχειρήσεις
Pandora: Αύξηση των πωλήσεων στο β΄ τρίμηνο
Ταχεία ήταν η αύξηση των πωλήσεων στις ΗΠΑ που σημείωσε η δανέζικη εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων Pandora, στο β΄ τρίμηνο του έτους.

Αναλυτικότερα, η Pandora, ανακοίνωσε ότι οι συνολικές συγκρίσιμες πωλήσεις στο διάστημα Απριλίου-Ιουνίου αυξήθηκαν 7% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019, πριν από την πανδημία.

Στις ΗΠΑ, οι πωλήσεις τριμήνου υπερδιπλασιάστηκαν σε σχέση με το προηγούμενο έτος, και ήταν αυξημένες κατά 63% σε σχέση με το 2019, καθώς τα τεράστια προγράμματα στήριξης της κυβέρνησης και οι εμβολιασμοί, έδωσαν ώθηση στις δαπάνες σε αγαθά και υπηρεσίες.

Η Pandora τόνισε πως βλέπει ενδείξεις ότι κερδίζει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στις ΗΠΑ, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη της αγορά, αλλά προειδοποίησε ότι η υψηλή ανάπτυξη θα μειωνόταν στο β΄ μισό του έτους.

"Έχουμε υποβαθμίσει τις προσδοκίες για την ανάπτυξη στις ΗΠΑ έναντι του α΄ εξαμήνου και έχουμε αναβαθμίσει τις προσδοκίες για την Ευρώπη, όταν ανοίξουν τα καταστήματα και δούμε τι θα συμβεί”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Alexander Lacik στο Reuters.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:55 - 17 Αυγ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.