ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Facebook ανέβαλε για το 2022 την επιστροφή στα γραφεία

18:15 - 18 Αυγ 2021 | Επιχειρήσεις
Η Facebook ανέβαλε για το 2022 την επιστροφή στα γραφεία
Η Facebook ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει το σχέδιό της για την επιστροφή των υπαλλήλων της στις ΗΠΑ στα γραφεία μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, λόγω των συνεχιζόμενων ανησυχιών για τη μετάλλαξη Δέλτα.

«Τα δεδομένα και όχι οι ημερομηνίες είναι αυτά που καθοδηγούν την προσέγγισή μας για την επιστροφή στο γραφείο», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα δεδομένα υγείας που δείχνουν αυξανόμενα κρούσματα Covid-19 που βασίζονται στην μετάλλαξη δέλτα, οι ομάδες μας στις ΗΠΑ δεν θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν στο γραφείο μέχρι τον Ιανουάριο του 2022. Αναμένουμε ότι αυτό θα ισχύει επίσης για ορισμένες χώρες εκτός των ΗΠΑ. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και συνεργαζόμαστε με ειδικούς για να διασφαλίσουμε ότι τα σχέδια επιστροφής μας στο γραφείο έχουν προτεραιότητα την ασφάλεια όλων», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η Facebook είχε θέσει ως στόχο στο παρελθόν να επιστρέψουν οι υπάλληλοι της στα γραφεία τον Οκτώβριο του 2021 με αυστηρούς όρους σχετικά με τον εμβολιασμό και τη χρήση μάσκας.

Με τη νέα της ανακοίνωση, η Facebook γίνεται η άλλη μία εταιρεία τεχνολογίας που αναβάλλει την επιστροφή της στα γραφεία μέχρι το επόμενο έτος. Η Amazon ανακοίνωσε παρόμοιο σχέδιο για τους εταιρικούς της υπαλλήλους την περασμένη εβδομάδα. Η Lyft δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι οι υπάλληλοί της δεν θα επιστρέψουν στα γραφεία της μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου του 2022.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:20 - 18 Αυγ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.