ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρωσία: Τα Stars Coffee άνοιξαν στη θέση των Starbucks

16:26 - 19 Αυγ 2022 | Επιχειρήσεις
Ρωσία: Τα Stars Coffee άνοιξαν στη θέση των Starbucks
Το πρώτο της κατάστημα στη Μόσχα άνοιξε σήμερα (19/8) η Stars Coffee, η ρωσική αλυσίδα καφέ που αντικατέστησε την αμερικανική Starbucks μετά την αποχώρησή της από τη Ρωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

«Γιατί Stars; Διότι η νέα εταιρεία θα συγκεντρώνει τους σταρ της γαστρονομίας», εξήγησαν σε ανακοίνωσή τους ο Ρώσος ράπερ Timati και ο εστιάτορας Αντόν Πίνσκι που αγόρασαν στα τέλη Ιουλίου τα 130 καταστήματα Starbucks τα οποία υπήρχαν στη Ρωσία.

Τα σιρόπια του καφέ πλέον θα είναι τοπικής παραγωγής, ενώ στο μενού περιλαμβάνονται πιάτα και γλυκά από νέους σεφ προκειμένου να προσφέρουν μια ποιότητα «καλύτερη από ποτέ», διαβεβαιώνει η εταιρεία Stars Coffee σε ανακοίνωσή της.

Αξίζει να τονισθεί ότι όλα τα καταστήματα της εταιρείας αναμένεται να λειτουργήσουν ως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Εξάλλου το 80% των 2.000 εργαζομένων στα Starbucks δέχθηκε να παραμείνει στη νέα αλυσίδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Starbucks, που είχε αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία των 130 καταστημάτων της στη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε στα τέλη Μαΐου ότι αποσύρεται οριστικά από τη χώρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.