ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μασκ:Επικαλείται νέο λόγο για τον τερματισμό του deal με Twitter

14:30 - 30 Αυγ 2022 | Επιχειρήσεις
Μασκ:Επικαλείται νέο λόγο για τον τερματισμό του deal με Twitter
Ο Έλον Μασκ, απέστειλε την Τρίτη νέα επιστολή στην Twitter, προσθέτοντας επιπλέον λόγους για τον τερματισμό της εξαγοράς των 44 δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η επιστολή του Μασκ προς την αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς (SEC) περιλαμβάνει επιπλέον αιτίες που οδήγησαν τον Μασκ στην ακύρωση της συμφωνίας για την εξαγορά της Twitter, στις 8 Ιουλίου.

Στη νέα επιστολή του προς την SEC, ο Μασκ μιλά για τις καταγγελίες που έκανε πρώην εργαζόμενος της Twitter, που δημοσιεύτηκαν στην Washington Post, με αναφορές για κενά στα συστήματα ασφαλείας της Twitter.

Ο Μασκ αναφέρει πως αυτές οι καταγγελίες μπορούν να έχουν «σοβαρές επιπτώσεις» για την επιχείρηση. «Οι πληροφορίες παρέχουν περισσότερους λόγους για τον τερματισμό της συμφωνίας εξαγοράς» σημειώνει στην επιστολή του Μασκ.

Οι τελευταίες καταθέσεις έρχονται αφότου ο πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Twitter, Peiter «Mudge» Zatko ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτό τον μήνα «ακραίες, τρομερές ελλείψεις» από την εταιρεία κοινωνικών μέσων ενημέρωσης σχετικά με το απόρρητο, την ασφάλεια και την εποπτεία περιεχομένου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.