ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Louis Vuitton: Αυξήθηκαν κατά 19% οι πωλήσεις το γ' τρίμηνο

21:55 - 11 Οκτ 2022 | Επιχειρήσεις
Louis Vuitton: Αυξήθηκαν κατά 19% οι πωλήσεις το γ' τρίμηνο
Πιο πάνω από τις προβλέψεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα από πωλήσεις της Louis Vuitton για τη χρήση του γ' τριμήνου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο γαλλικός οίκος πολυτελών προϊόντων.

Ειδικότερα, τα συνολικά έσοδα από τις πωλήσεις ανήλθαν σε 19,8 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 19% σε ετήσια βάση και ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που ανέμεναν αύξηση εσόδων κατά 13%.

Οι πωλήσεις στο τμήμα μόδας και δερμάτινων ειδών του οίκου αυξήθηκαν το γ’ τρίμηνο κατά 22% σε οργανική βάση, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση 16%.

«Η Ευρώπη, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία, που ενισχύθηκαν σημαντικά από την αρχή του έτους, επωφελήθηκαν από την ισχυρή ζήτηση των εγχώριων καταναλωτών και την ανάκαμψη των διεθνών ταξιδιών», ανέφερε ο όμιλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη. «Η Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, εμφάνισε χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης τους πρώτους εννέα μήνες του 2022, ωστόσο η ανάπτυξη το τελευταίο τρίμηνο επιταχύνθηκε λόγω της μερικής χαλάρωσης των περιορισμών λόγω πανδημίας», πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.