ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η κυβέρνηση της Σλοβενίας αποχώρησε από το Twitter

23:04 - 26 Νοε 2022 | Επιχειρήσεις
Η κυβέρνηση της Σλοβενίας αποχώρησε από το Twitter
Στην απόφαση να σταματήσει να χρησιμοποιεί το Twitter, προχώρησε το κυβερνών Κίνημα Ελευθερίας (GS) της Σλοβενίας, εκφράζοντας τις έντονες ανησυχίες του ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιείται από πολιτικούς για διάδοση ψευδών ειδήσεων και ρητορικής μίσους.

«Δεδομένης της συμπεριφοράς και των ανακοινώσεων του νέου ιδιοκτήτη και της διοίκησης του Twitter, μπορούμε να περιμένουμε ότι θα ανοίξουν περαιτέρω τις πύλες του σε άσεμνους τρόπους επικοινωνίας και στη ρητορική μίσους», υπογράμμισε το GS σε ανακοίνωσή του σήμερα (26/11).

Το Κίνημα Ελευθερίας, τόνισε ότι ο λογαριασμός του στο Twitter αποκλείστηκε για τρεις εβδομάδες λόγω τεχνικών ζητημάτων και με την πάροδο του χρόνου συνειδητοποίησε ότι δεν χρειαζόταν αυτό το μέσο για να απευθύνεται αποτελεσματικά στους πολίτες.

«Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα αποτέλεσε αντικείμενο κατάχρησης από μέλη και υποστηρικτές ορισμένων πολιτικών κομμάτων για την πόλωση της κοινωνίας, τη διάδοση ψευδών ειδήσεων, τη χειραγώγηση, τη δυσφήμιση, την προσβολή ή ακόμη και τη χρήση ρητορικής μίσους», ανέφερε το GS, προσθέτοντας ότι δεν επιθυμεί να είναι μέρος σε αυτό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.