ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιδρυτής blockchain.com: Πιο ανταγωνιστική η κρύπτο-αγορά το 2022

09:21 - 19 Νοε 2021 | Νομίσματα
Ιδρυτής blockchain.com: Πιο ανταγωνιστική η κρύπτο-αγορά το 2022
Με το Ethereum και το Bitcoin να φτάνουν το προηγούμενο διάστημα σε τιμές ρεκόρ, πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι τα βασικά κρυπτονομίσματα, και η γενικότερη κρύπτο-αγορά θα συνεχίσει να αναπτύσσεται γρήγορα και να ανεβαίνει για το υπόλοιπο του έτους. Σύμφωνα με τον ιδρυτή του blockchain.com, Peter Smith, το 2022 θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερος ανταγωνισμός στην αγορά.

“Είναι πολύ δύσκολο να έχει χάσει κάποιος χρήματα στην κρύπτο-αγορά φέτος. Κάποιοι άνθρωποι το έχουν καταφέρει, αλλά είναι σχετικά δύσκολο. Και θα ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σε ένα πιο δύσκολο και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσα στον επόμενο χρόνο. Αυτό θα είναι τελικά καλό για την αγορά γιατί θα αρχίσει να ξεχωρίζει τα καλά από τα άσχημα” είπε ο Smith.

Σε μία συνέντευξη με τον Zack Guzman της Yahoo Finance, ο Smith συζήτησε για την στάση του σχετικά με την κρύπτο-αγορά για τον επόμενο χρόνο. Αυτή η συνέντευξη ήταν μέρος της διάσκεψης Yahoo Finance/Decrypt: Crypto Goes Mainstream, στην οποία τα μεγαλύτερα ονόματα του κρύπτο-κόσμου μιλήσαν για τις επενδύσεις, την μαζική υιοθέτηση, τα NFTs και το πώς να ξεκινήσεις.

Σχετικά με τον ανταγωνισμό για το 2022, ο Smith πιστεύει ότι η αγορά θα αρχίσει να πλησιάζει τις πλατφόρμες που έχουν την μεγαλύτερη ανάπτυξη σε χρήστες, αντί να κοιτάνε μόνο την επενδυτική οπτική γωνία.

Σύμφωνα με τον Smith, τα ιδρύματα έχουν ήδη αρχίσει να κοιτάνε πέρα από το bitcoin και το Ethereum.

“Έχουμε αρχίσει να βλέπουμε όγκο και ροή έξω από το bitcoin και το ethereum, κάτι το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον. Και έγινε πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι περιμέναμε όλοι. Αυτό θα επηρεάσει τις τιμές” είπε ο Smith.

Πράγματι, κι άλλοι παίχτες με βασικές DeFi εφαρμογές έχουν αρχίσει να μπαίνουν σταθερά στην αγορά. Για παράδειγμα, το Solana, έχει ανέβει σημαντικά από τις αρχές του 2021 λόγω της λειτουργικότητας του blockchain του. Ενώ οι ειδικοί παραμένουν αρκετά προβληματισμένοι με το ψευδώνυμο του Solana, «ο δολοφόνος του Ethereum», αυτό συνεχίζει να παραμένει ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα, κυρίως λόγω της λειτουργικότητας της πλατφόρμας.

Ο Smith, πιστεύει ότι θα υπάρξει, επίσης, και ένας διαχωρισμός στην κρύπτο-αγορά.

“Αυτή την στιγμή, ό,τι ανταλλάσσεται συσχετίζεται αρκετά. Άρα έχεις αυτόν τον ενθουσιασμό στην αγορά ότι μπορείς να ανταλλάξεις με κάτι καλύτερο. Μπορεί να υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ αυτού του αγαθού και του άλλου αγαθού σε μία μέρα, αλλά γενικά όλα αντικαθίστανται με κάτι καλύτερο. Και πιστεύω ότι αυτή θα είναι η εξέλιξη που θα δούμε στην αγορά του χρόνου – έναν διαχωρισμό στην συσχέτιση αυτών των αγαθών”.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.