ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλοφόρησαν και τα πρώτα στεγαστικά δάνεια με κρυπτονομίσματα!

10:43 - 27 Ιαν 2022 | Νομίσματα
Κυκλοφόρησαν και τα πρώτα στεγαστικά δάνεια με κρυπτονομίσματα!
Η Milo, μία χρήματο-τεχνολογική εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοεύει να αλλάξει τον τρόπο που οι παγκόσμιοι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στις χρηματοπιστωτικές λύσεις παρουσιάζοντας τα στεγαστικά της δάνεια με κρυπτονομίσματα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει κρυπτονομίσματα για στεγαστικά δάνεια και συνεπώς να μπορεί να αγοράσει ακίνητα με κρυπτονομίσματα.

Οι πελάτες της Milo θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα bitcoin τους για να αγοράσουν ακίνητα και θα απολαμβάνουν ένα τριανταετές στεγαστικό δάνειο με χαμηλό επιτόκιο. Αυτή η λύση θα επιτρέψει στους καταναλωτές να συνεχίσουν να έχουν τα bitcoin τους και να επεκταθούν και στα ακίνητα, έχοντας τη δυνατότητα να κρατήσουν την πιθανή ανατίμηση της τιμής και των δύο.

Οι πελάτες θα μπορούν να χρηματοδοτήσουν το 100% της αγοράς τους χωρίς προκαταβολή παραδοσιακών χρημάτων, κάτι το οποίο θα κάνει πιο γρήγορη την διαδικασία. Συνδυάζοντας την ασφάλεια των ακινήτων με την ρευστότητα των ψηφιακών αγαθών, η Milo θεωρεί πως καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να συνδέσει τον κρύπτο-κόσμο με την υπόλοιπη οικονομία.

Η Milo αναπτύσσει αυτό το πρωτοπόρο στεγαστικό δάνειο από το 2021 και πιστεύει ότι θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2022. Η λίστα αναμονής για αυτά τα δάνεια είναι μεγάλη και οι πελάτες της έχουν νωρίτερη πρόσβαση για αυτή την υπηρεσία.

“Οι πελάτες περιμένουν από εμάς να σκεφτούμε καινοτόμες λύσεις για να επεκτείνουμε τις πιστώσεις σε εκατομμύρια πελάτες. Οι ήδη υπάρχοντες τρόποι για να έχουν οι κρύπτο-πελάτες πρόσβαση σε πιστώσεις ακινήτων έχουν οδηγήσει σε αθέλητες φορολογικές οφειλές σχετικά με τις προκαταβολές ή ακόμα χειρότερα το κόστος ευκαιρίας που δημιουργείται όταν ανεβαίνει η τιμή των κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες όπου αγόρασε κόσμος ακίνητα με κέρδη από το bitcoin και στη συνέχεια η τιμή του bitcoin αυξήθηκε σημαντικά και άξιζε πολλά περισσότερα” είπε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Milo, Josip Rupena.

“Αυτή είναι μία συναρπαστική στιγμή για τους τομείς των κρυπτονομισμάτων και των στεγαστικών δανείων. Με το νέο στεγαστικό δάνειο με κρυπτονομίσματα, μπορούμε να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας στους πελάτες που είχαν απορριφθεί στο παρελθόν από τραπεζικές εταιρείες μόνο και μόνο επειδή είχαν κρυπτονομίσματα. Έχουμε την ευκαιρία να σιγουρέψουμε ότι  αυτό δεν θα γίνεται πλέον και ότι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περιουσία τους από τα bitcoin για να αγοράσουν ακίνητα”.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:46 - 27 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.