• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Βιομηχανία

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

SABO S.A.: Παρέδωσε την πρώτη αυτόματη αποθήκη της στην ΕΤΕΜ

Η SABO μόλις παρέδωσε τη νέα αυτόματη αποθήκη καλαθιών για προφίλ αλουμινίου στην ΕΤΕΜ, μία από τις κορυφαίες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου.

MYTILINEOS: Βήμα στο μέλλον η είσοδος στην αγορά των utility services

Tην πρώτη «Έξυπνη Πόλη» της Ελλάδας παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στον εμβληματικό από άποψη αρχιτεκτονικής οικισμό των Άσπρων Σπιτιών στην Παραλία Διστόμου η  MYTILINEOS.

Εγκαινιάστηκε η νέα βιομηχανική μονάδα της MEGAPLAST στη Θήβα

Στρατηγική επιλογή της διοίκησης του Ομίλου η επένδυση στην Ελλάδα, με την εταιρεία να ενισχύει σημαντικά την ανταγωνιστικότητά της στη διεθνή αγορά.

Ετήσια αύξηση 23,5% του δείκτη κύκλου εργασιών στη βιομηχανία

Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) του μηνός Σεπτεμβρίου 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2021, παρουσίασε αύξηση 23,5% έναντι αύξησης 39,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2021 με το 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Βιομηχανία: Ετήσιο «άλμα» 25,2% στις τιμές εισαγωγών- «Φωτιά» το ρεύμα

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία, με έτος βάσης 2015=100,0 και μήνα αναφοράς τον Σεπτέμβριο 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη Σεπτεμβρίου 2021, παρουσίασε αύξηση 25,2% έναντι αύξησης 26,0% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων δεικτών του έτους 2021 με το 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Υποχώρησε 1,1% η βιομηχανική παραγωγή τον Σεπτέμβριο

Μείωση 1,1% παρουσίασε ο γενικός δείκτης βιομηχανικής παραγωγής του μηνός Σεπτεμβρίου 2022 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2021, έναντι αύξησης 10,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2021 με το 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

 

H Σεβαστή Αμανατίδου επικεφαλής της Μονάδας Κανονιστικής Συμμόρφωσης της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Την κα.Σεβαστή Αμανατίδου ανακοίνωσε η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ως νέα Επικεφαλής της Μονάδας Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Εταιρείας.

Ελληνική βιομηχανία: Στόχος η αποτελεσματική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών ευκαιριών

Με στόχο να δοθεί στοχευμένη πληροφόρηση στις επιχειρήσεις για τα αναπτυξιακά-χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού, πράσινης οικονομίας και περιφερειακής ανάπτυξης, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) και ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών συνδιοργάνωσαν εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα: «Αναπτυξιακά-Χρηματοδοτικά εργαλεία 2023-2027: Η επόμενη ημέρα».

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ανακοίνωση για τη συγχώνευση ΕΤΕΜ- Cosmos Aluminium

Για την υπογραφή συμφωνίας ενημερώνει η «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με σημερινή της ανακοίνωση.

Δυναμική συμμετοχή του ΕΒΕΑ στο Web Summit 2022 στη Λισαβόνα

Δυναμικό «παρών» έδωσε για ακόμη μια χρονιά το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με τη συνεργασία του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για λογαριασμό της Περιφέρειας Αττικής, στην κορυφαία διοργάνωση παγκοσμίως  Web Summit 2022, που πραγματοποιήθηκε φέτος στη Λισαβόνα από 1 έως 4 Νοεμβρίου. 

Μεγάλες καθυστερήσεις στη γερμανική βιομηχανία λόγω έλλειψης πρώτων υλών

Όπως μαρτυρούν τα ευρήματα της τελευταίας έρευνας του Ινστιτούτου Ifo, η βιομηχανία στη Γερμανία αντιμετωπίζει εμφανή προβλήματα, καθώς υπάρχει έλλειψη σε πρώτες ύλες που διαφοροποιείται από βιομηχανία σε βιομηχανία.

HR AWARDS: Διακρίθηκε o ελληνικός όμιλος αμυντικής τεχνολογίας EFA GROUP

O ελληνικός βιομηχανικός όμιλος εταιριών άμυνας, ασφάλειας και αεροδιαστημικής EFA GROUP τιμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα βραβεία HR AWARDS 2022, που διοργανώθηκαν την Τρίτη 1η Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής από την Boussias, λαμβάνοντας το Bronze βραβείο στην κατηγορία Most Innovative use of Technology for Learning”.

SABO: Υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας στο 11ο Αραβο- Ελληνικό Οικονομικό Forum

Η ελληνική SABO, διατηρώντας ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με τις χώρες της Μ. Ανατολής, «έλαμψε» στο 11ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Συνέδριο με θέμα «Ελλάδα & Αραβικός Κόσμος: Σύσφιγξη Δεσμών» που έλαβε χώρα στις 25 & 26 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

σελίδα 1 από 118
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman