ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρίας "ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ"

12:42 - 28 Νοε 2008 | LEASING
Καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 19η Δεκεμβρίου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 στην Αθήνα, στο Μέγαρο της Τράπεζας Πειραιώς, Λ. Συγγρού 87, Αθήνα , προκειμένου να λάβουν απόφαση επί των κάτωθι θεμάτων :
1. Λήψη αποφάσεως για την υποβολή αιτήματος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κατ' άρθρον 11 παρ. 3 του ΠΔ 350/1985, για την διαγραφή των μετοχών της Εταιρίας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.
2. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οφείλουν να αποταθούν στο χειριστή του λογαριασμού τους και να ζητήσουν τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών που κατέχουν παραλαμβάνοντας από τον ίδιο (χειριστή) τη σχετική βεβαίωση από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε.) για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, την οποία πρέπει να καταθέσουν μαζί με τα τυχόν έγγραφα εκπροσώπησής τους στα γραφεία της εταιρίας ( Σινώπης 27, Αθήνα, 4ος όροφος ) τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ημέρα της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Αν οι μετοχές των Μετόχων βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε.) πρέπει να παραλάβουν επίσης από την Ε.Χ.Α.Ε. τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία επίσης πρέπει να καταθέσουν μαζί με τα τυχόν έγγραφα εκπροσώπησής τους στην εταιρία (Σινώπης 27, Αθήνα, 4ος όροφος) τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ημέρα της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.