ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΕΙΛΗ: Squeeze out με 95% θα κάνει η Τρ.Πειραιώς

12:05 - 09 Οκτ 2008 | LEASING
Την πρόθεσή της να καταθέσει αίτημα για squeeze out των μετοχών της Πειραιώς Leasing εξέφρασε σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς αν κατά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 95%.

Η Περίοδος Αποδοχής της δημόσιας πρότασης θα διαρκέσει από τις 10 Οκτωβρίου 2008 έως και τις 7 Νοεμβρίου 2008, μέχρι τη λήξη του ωραρίου συναλλαγών.

Ο Προτείνων θα καταβάλει, τοις μετρητοίς το ποσό των 5,30 Ευρώ ανά μετοχή εμπροθέσμως

Το αποτέλεσμα της Δημόσιας Πρότασης θα δημοσιευθεί εντός δύο  εργασίμων ημερών από τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής σύμφωνα, ήτοι μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου 2008.

Η μεταβίβαση των Προσφερόμενων Μετοχών στον Προτείνοντα και η καταβολή του Προσφερόμενου Τιμήματος προς τους Αποδεχόμενους Μετόχους θα διενεργηθεί εντός έξι εργασίμων ημερών από τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής, ήτοι μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου 2008.

Ο Προτείνων, μετά την λήξη της Περιόδου Αποδοχής, προτίθεται, να κάνει χρήση του δικαιώματος εξαγοράς, ήτοι να ζητήσει τη μεταβίβαση σε αυτόν όλων των Μετοχών της Εταιρείας των οποίων δε θα έχει την κυριότητα κατά την ημερομηνία ασκήσεως του Δικαιώματος Εξαγοράς. Το δικαίωμα αυτό μπορεί να ασκηθεί εντός τριών μηνών από τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής. Το αντάλλαγμα για την απόκτηση των υπολοίπων Μετοχών θα καταβληθεί επίσης σε μετρητά και θα ισούται με το Προσφερόμενο Τίμημα.

Τέλος, σε περίπτωση που μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης, συμπεριλαμβανομένης και της άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς (Squeeze-out) η συμμετοχή του Προτείνοντος στην Εταιρεία ανέλθει σε ποσοστό τουλάχιστον 95% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της, ο Προτείνων προτίθεται να ζητήσει τη διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας από το Χ.Α.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.