ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Epsilon Net: Ολοκληρώθηκε το συνέδριο λύσεων πληροφορικής

17:36 - 20 Νοε 2008 | Επιχειρήσεις
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Ετήσιου Συνεδρίου Λύσεων Πληροφορικής, με θέμα «Η απάντηση της τεχνολογίας στις Χρηματοοικονομικές Εξελίξεις της Επικαιρότητας», που διοργάνωσε η Epsilon Net σε συνεργασία με την Microsoft την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στον πολυχώρο Αθηναϊς, στην Αθήνα. Μέγας Χορηγός του Συνεδρίου ήταν η Probank, ενώ ενεργή ήταν η συμμετοχή των Πιστοποιημένων Συνεργατών της εταιρείας.

Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net, κ. Ιωάννης Μίχος,  ο οποίος τόνισε ότι «Σήμερα, η διεθνής συγκυρία βρίσκει και τις ελληνικές επιχειρήσεις στο επίκεντρο μιας οικονομικής κρίσης και αυτό δίνει ένα νόημα παραπάνω στη συνεισφορά της Epsilon Net με λύσεις και διεξόδους. Τώρα όσο ποτέ είναι αναγκαίος ο εξοπλισμός των επιχειρήσεων με πληροφοριακά συστήματα που ξεφεύγοντας από τη λογιστική λογική, να μπορούν να κοιτάξουν βαθιά στις ανάγκες της εταιρίας. Ανάπτυξη για μια επιχείρηση τώρα πια σημαίνει ανάπτυξη των υποδομών  στην πληροφορική» . Ακόμη, σημείωσε ότι οι λύσεις που έχει αναπτύξει η Epsilon Net για την επιχείρηση, μπορούν να δώσουν πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριών, ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζονται με ελκυστικό κόστος.

Στις λύσεις που προσφέρει η Microsoft στην παγκόσμια και ελληνική αγορά με στόχο την συνεχή στήριξη τωνεπιχειρήσεων  αναφέρθηκε ο κ. Γιώργος Βρέλλος, ISV Sales Lead της Microsoft. Ο κ. Βρέλλος τόνισε την άριστη συνεργασία της Microsoft με την Epsilon Net και το τεχνικό και επιστημονικό δυναμικό της. Τόνισε επίσης ότι η Epsilon Net είναι διακεκριμένο μέλος του Παγκόσμιου Προγράμματος Συνεργατών Gold Certified Partner και προανήγγειλε ότι θα είναι μία από τις 5 εταιρείες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη με την σημαντικότατη διάκριση ως «Certified for Windows Vista» για τα προϊόντα της.

Ο κ. Βρέλλος υπογράμμισε το υψηλό επιστημονικό επίπεδο του δυναμικού της εταιρείας και των συνεργατών της, υπογραμμίζοντας ότι η Epsilon Net ανήκει στις ελάχιστες εταιρείες που είναι Beta Tester των προϊόντων SQL Server 2008 και Compatibility Tester του Windows Server 2008, είναι μέλος του Architect Council της Microsoft Ελλάς και τόνισε ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιεί το 2009 την πλατφόρμα και το περιβάλλον προγραμματισμού Microsoft.Net 3.5

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Probank, κ. Ιωάννης Τσακιράκης, ανέπτυξε το ιδιαίτερα επικαίρο θέμα «Κριτήρια λήψης δανείων σε περιόδους κρίσεων». Οι μεταβολές στην ασφαλιστική νομοθεσία απασχόλησαν την εισήγηση του οικονομολόγου και εξειδικευμένου συμβούλου σε εργατικά και ασφαλιστικά θέματα, κ. Σταμάτη Βήχου και οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του τ. Γενικού Διευθυντή Φορολογικών Ελέγχων του υπ. Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Χρήστου Γιαννόπουλου, που είχε ως θέμα «Περαίωση 2000- 2006, Πρακτικά Παραδείγματα Εφαρμογής».

Παράλληλα με τις ανωτέρω εισηγήσεις, εξειδικευμένα στελέχη της Epsilon Net παρουσίασαν τις προτάσεις της εταιρείας σε προγράμματα software. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε το λογισμικό «Λογιστική διαχείριση», το λογισμικό των Επιχειρηματικών Αποφάσεων «Business Value», το πρόγραμμα «Business Μισθοδοσία», καθώς και το «Λογισμικό Υπολογισμού της Περαίωσης 2000 -2006».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.